NIEUW verhaal Beste sexdating sites van 2023

Sex op de werkvloer met een milf

6 min. leestijd 8K+ weergaven 123 lezers vinden dit leuk 2 commentsAl jarenlang liep ik haar voorbij zonder er aandacht aan te geven. Ze was een rijpe MILF van in de veertig denk ik en ze was de secretaresse van mijn baas. Groetten deed ik wel maar verder praatte ik eigenlijk nooit met haar. Aan de ene kant was dit vreemd aangezien ik bijna dagelijks in het kantoor van mijn baas kwam maar aan de andere kant was ze ook altijd druk bezig met een klant of zat ze aan de telefoon. Er kwam echter wel een dag dat ik haar een stuk beter heb leren kennen en als ik haar nu voorbij loop dat groet ik haar nog steeds maar dan zie ik een ondeugende glimlach op haar gezicht.

Estelle was haar naam en ze was een blonde vrouw. Ze had plezier in haar werk en was altijd vrolijk. Toen ik weer eens bij mijn baas op kantoor was en een rapport liet zien was mijn baas niet helemaal tevreden. De opzet was goed maar het geheel moest beter geïllustreerd worden zodat het aantrekkelijker was voor de klant. ‘Loop maar even langs Estelle en zij helpt je wel even’, waren de woorden van mijn baas. Zo gezegd zo gedaan en ik wachtte bij de secretaresse tot ze haar telefoongesprek beëindigd had. Ik vertelde haar dat de baas had gezegd dat ze mij kon helpen het geheel beter te illustreren.

Estelle was vriendelijke en vrolijk als altijd en ze gaf aan dat ik die middag rond twee uur naar het kantoor van de baas kon komen. Die was dan op een afspraak en we konden dan in alle rust werken. Na de lunch deed ik nog wat werk en toen ging ik met het rapport onder de arm naar Estelle toe. Ze gaf me een vriendelijke lach toen ik aan kwam lopen en vroeg of ik ook koffie wilde. Dit sloeg ik niet af en we liepen het kantoor van mijn baas in en ze deed de deur achter zich dicht. Ze had alle tijd voor mij alleen de telefoon die moest ze af en toe nog wel opnemen.

Milf op de bank in kantoor

We namen plaats op de bank in het kantoor en ik pakte de rapportage erbij. Estelle zei dat we eerst maar eens de koffie moesten opdrinken. Als de koffie over de rapportage kwam te zitten werd het nog meer werk en daar zat niemand op te wachten. Ze was vol interesse naar mij toe en vroeg wat ik precies deed en of ik al een vriendin had. Het was een beetje een vreemde vraag maar toen dacht ik nog dat het gewoon interesse was om een praatje te maken. Ik vertelde haar dat ik alweer bijna een jaar vrijgezel was en dat ik niet echt op zoek was naar een vrouw. Volgens haar was dit prima maar ik moest natuurlijk wel ontspannen. Het werk kon behoorlijk stressvol zijn en dan was het goed om wel een beetje plezier te maken. Ik vertelde haar dat ik vaak ging stappen met vrienden en dat dit het probleem niet was. Ze legde de hand op mijn knie en zei dat dit niet het soort plezier was wat ze bedoelde. Ze had mij altijd al een aantrekkelijke jongen gevonden en als ik toch vrijgezel was dan konden we nu misschien samen wat gaan ontspannen.

Het rapport was ineens niet zo belangrijk meer.

Het was best even schrikken en ik vertelde haar dat het rapport wel af moest. Mijn baas kon best een eikel zijn soms en ik was bang wat er ging gebeuren als er niets aan het rapport gedaan was. Estelle zei dat dit allemaal wel goed kwam en begon mij meteen erna zachtjes in de nek te zoenen. Met haar handen streelde ze over mijn hele lichaam en ze nam ruim de tijd om langs mijn kruis te gaan. Wat er precies allemaal gebeurde had ik niet door maar ik genoot er wel van.

Toen ik haar recht in de ogen aankeek tongden we en toen hield ik mij ook niet meer in. Met mijn handen ging ik over haar hele lichaam en ik voelde dat ze lekkere borsten had. Ik kneedde ze en met mijn andere hand gleed ik af naar beneden. Ze had een rokje aan en ik kon voelen hoe nat ze al was. ‘Laat me je pik zien’, zei ze op geile en zwoele toon. Het ging heel snel en ik maakte mijn broek los. Ze trok aan de pik en zei dat ze deze heerlijk vond. Daarna zie ik haar met haar mond om mijn pik gaan en voel ik haar mij diep pijpen. Het ging hard en harder en ik vingerde haar ondertussen. Met mijn vinger raakte ik ook af en toe haar kontje aan en dit leek ze alleen maar lekker te vinden. Estelle was een echte geile rijpe milf die dol was op pijpen. Ze zoog maar door en ik voelde dat mijn pik keihard werd. ‘Laat mij je neuken!´, schreeuwde ik het bijna uit. Het voordeel van het rokje was dat ik deze makkelijk omhoog kon doen en ik stopte mijn pik hard in haar kutje.

Estelle was een heerlijke rijpe milf.

Ze lag op de knieën op de bank met haar gezicht op de kussens en haar kontje omhoog. Ik probeerde haar zo hard mogelijk te neuken en dit lukte. Het was lekker om te zien en dit was vooral omdat ze met haar hand haar klitje streelde. Toen ik even stopte haalde ik mijn pik eruit en likte ik haar. Dit deed ik niet alleen langs haar kutje maar ook langs haar kontje. Ze gaf een soort van oerschreeuw en dit voelde heerlijk. Toen wist ik ook meteen dat ze graag anale sex wilde en dit zou ik haar graag geven. Met mijn vingers drong ik haar kontje binnen en daarna gebruikte ik mijn pik. Eerst deed ik voorzichtig maar al snel was ik erachter dat Estelle wilde dat het harder moest en dit deed ik dan ook. Het was heerlijk en op momenten wisselde ik af tussen haar kutje en haar kontje. Estelle zat voor mij in een positie zoals ik haar nog nooit had gezien. Het beviel me overigens uitstekend.

Anaal geneukt op werk

Na het anale neuken ging ik op de bank zitten en Estelle kwam op mij zitten. Nu had zij de regie in handen en ze ging hard op en neer. Met mijn handen pakte ik haar borsten beet en ik kneedde ze hard. Het was lekker en ik wilde het langer volhouden maar dit was bijna niet mogelijk. Ik drukte haar van mij af en spoot alles over haar borsten. Met haar vingers wreef ze erin en ze likte deze af. Het was het perfecte einde van een geil uurtje. We kleedden ons aan en we begonnen aan het rapport. Nog geen tien minuten later kwam mijn baas binnen en die vroeg hoe het ging. Estelle liet weten dat ze het rapport wel goed vond en dat volgens haar illustraties niet nodig waren. Mijn baas bleek echt naar haar te luisteren en liet weten dat we het dan maar zo moesten laten. Ook hem zag ik op een vreemde manier kijken naar Estelle. Eerst dacht ik dat hij iets doorhad maar des te meer ik erover nadenk des te meer ik denk dat hij ook wel eens regelmatig avontuurtjes met de geile rijpe milf kon beleven. Het maakt mij eigenlijk weinig uit want voor mij was het een ervaring die ik niet snel meer zou vergeten. 

MILF dating? Let op: Ga niet verder voordat je dit leest! Lees alles dat je moet weten over MILF dating voor echte seksafspraakjes.
 

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. Ruudstaay@gmail.com
    26 augustus 2019 om 13:18
  2. Jbut
    22 maart 2022 om 16:24

    Super geil verhaal

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.