NIEUW verhaal Mijn BDSM dating ervaring in Nederland

Ebony verhalen: Sex met zwarte vrouwen

4 min. leestijd 743 weergaven 13 lezers vinden dit leuk 0 comments
Er zijn in het leven veel onzekerheden, maar een aantal dingen zijn vrij zeker. We moeten allemaal eten en drinken, we worden geboren en gaan dood. Wat ik in ieder geval zeker weet, is dat ik val op een specifiek type vrouw. Ik voel mezelf aangetrokken door vrouwen met autoriteit of een bepaalde macht en op donkere vrouwen.
Goddelijke sex met ebony seksgodin Naomi!

Tip: Ik ga je een geheim vertellen. Als je met geile donkere vrouwen wilt sexdaten, geen relatie maar gewoon keiharde sex - moet je op deze site zijn. Je bent even bezig om de door de blanke profielen te scrollen, maar je gaat zwarte MILFS gegarandeerd vinden.  

Sexverhalen over donkere vrouwen

Ik werk bij de bank, het is geen grote bank, maar dat was een bewuste keuze. Tijdens mijn sollicitaties werd ik heir uitgenodigd voor een gesprek. Ik wilde eigenlijk de uitnodiging afslaan, maar toen ik onderzoek deed naar de bank, zag ik wie de directrice van de bank was.
Een prachtige ebony. Op de foto was ze netjes gekleed, droeg ze designer hakken en ze had een blik alsof ze de heel wereld aankon.
Inmiddels werk ik nu al bijna 10 jaar bij het bedrijf, ben ik begin 30 en de jongste top functionaris die er ooit bij de bank was. Maar ja, dat is het voordeel van een superster zijn bij een kleine bank. De directice, Naomi, was nog steeds actief bij de bank. Ze was een aantal jaar getrouwd geweest met een of andere loser, maar dat is een paar maanden geleden gestopt. Sinds die tijd, of eigenlijk al langer, heerst er een bepaalde spanning tussen Naomi en mij. Een positieve geile spanning. Ik ben dan ook al meerdere malen naar het toilet geweest wanneer ze mij tegen het einde van de dag weer een geile blik gaf.

Interraciale ebony sex

Het is vrijdag en ik maak zoals gebruikelijk wat overuren, soms moet er nou eenmaal iets afgemaakt worden. Iemand klopt op de deur van mijn kantoor. Als ik opkijk, zie ik dat Naomi tegen de post van de deur leunt.
Kan je zo even naar mijn kantoor komen, ik moet even wat met jou doorspreken.
Ik geef een goedkeurend knikje en rond de laatste punten snel af. Als ik haar kantoor binnenloop, doet ze haar laptop dicht, vraagt ze me de deur te sluiten en voor haar plaats te nemen.“Jeff, we moeten praten.

Geiligheid met ebony vrouwen

Ik merk de laatste tijd steeds vaker op dat je na ons intieme spelletje naar de wc gaat. We weten allebei wat je daar doet en ik moet zeggen dat ik het geen verkeerde gedachte vind. Waar ik echter niet aan moet denken is de gedachten van collega’s. Ze zijn niet dom Jeff.” Ik heb idee wat ik hoorde, hoe wist ze dit. Ik was er vrij zeker van dat ik het stiekem deed. Naomi stond op, liep om haar bureau heen.
Terwijl ze voor me stond en me strak in me ogen aankeek, trok ze haar slipje onder haar rok vandaan en deed deze in de borstzak van mijn jasje.
Terwijl ze op de rand ging zitten, ging ze verder: “Ik snap dat er ergens spanning ontstaat van de intense spanning tussen ons. Maar daar kunnen wij samen wat aan doen.” Ze spreid haar benen en laat mij weten wat ik moet doen.
Braaf ga ik voor Naomi op mijn knieën zitten en beweeg mijn hoofd naar haar roze strakke kutje.
Vlak voordat ik ben aangekomen bij haar kutje, grijpt ze mijn haar vast en duwt ze me hoofd naar achter.

Strakke zwarte kutjes

Je snapt natuurlijk dat je vanaf nu gewoon van mij bent. De vrouw van mijn dromen, deze prachtige donkere ebony, zegt dat ik vanaf nu van haar ben. Zonder een moment van twijfel geef ik me aan haar over en begin ik haar kutje te likken. Naomi zet beide handen op de rand van haar bureau, terwijl ze steeds harder en sneller begint te hijgen.
Ik trek mijn jasje uit en maak mijn overhemd los terwijl ik doorga met haar blijven likken.
Het duurt niet lang of Naomi komt kreunend klaar.

Alleen op kantoor met Naomi

Gelukkig is iedereen om kantoor al naar huis, want dit had niet onopgemerkt gebleven. Ik ga staan terwijl ik mijn overhemd uittrek en we beginnen te zoenen. Naomi grijpt de bobbel in me broek vast. “Je snapt natuurlijk dat deze ook van mij is.” Ik knik en geef aan dat ik helemaal van haar bent. Ze maakt behendig mijn broek los en begint me af te trekken. Inmiddels ben ik zo hard als beton en dat blijft niet onopgemerkt.

Zwarte seksgodin Naomi

Ik wordt op haar bureau geduwd en Naomi klimt direct boven op mijn pik en begint me te berijden als een volleerde seksgodin. Om nog even goed te laten zien wie de baas is, pakt ze me polsen vast en duwt ze deze tegen het bureau aan. We blijven elkaar aankijken en ik zie aan haar ogen dat ik eerder klaar zou komen dan haar. Ik doe er daarom alles aan om het tegen te houden.
Ze ziet wat ik probeer, pakt beide polsen met 1 hand vast en begint haar clit te stimuleren.
Samen komen we klaar op het bureau in haar kantoor.

Ebony dating op kantoor

Ze stapt van mij en het bureau af trekt haar rok netjes en loopt naar de deur. Voordat ze hem open doet, draait ze zich naar mij toe. “Je snapt dat ik die morgen schoon terug wilt krijgen van jou.” Zegt ze terwijl ze doelt op het slipje in de borstzak van mijn jasje. “Je weet waar ik woon toch? Morgen op 6 uur bij mij. Ik zorg voor het eten, jij verzorgt de rest. Tot morgen.” Volgens mij is dit het begin van iets heel geils. Wordt vervolgd...

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.