NIEUW verhaal Rokjesdag, the day after (deel 2)

Milf geneukt tijdens wiskunde op school

5 min. leestijd 12K+ weergaven 184 lezers vinden dit leuk 0 comments


Op school in Rotterdam. Mijn juffrouw wiskunde. Ik wilde haar altijd zo graag neuken. Ik zie het al voor me gebeuren….

Strak lichaam, grote borsten en een ronde kont. Typisch het stereotype MILF-juffrouw model waar elke jongen stiekem van droomt. Lange blonde haren met zwarte highlights. Goed verzorgd en afgetraind. Gewoon geil. Je zou het niet zeggen, maar ze is 47 jaar en getrouwd. En ik… Yes… ik ben net 18 jaar en heb meerdere friends with benefits (als je begrijpt wat ik bedoel).

Elke les met een stijve lul

School is kut. Van Wiskunde bak ik niks. Elke woensdag in de les met een stijve lul onder de tafel. Dit is geen straf, maar toch een marteling. Ik voel me lul groeien en kloppen zodra ze steeds dichterbij me komt. Ze staat naast me. Ze praat tegen me. Ik hoor haar stem, maar versta haar niet. Elk woord verdwijnt de andere oor uit, zonder begrip van wat er eigenlijk gezegd is. Ik droom weg in haar fluisterende stem en volle borsten bedekt in een niets verhullende topje. Ik denk dat ik haar tepels zie…

Ze buigt verder voorover. Haar lange haren raken mijn gezicht. Ik hou het niet meer… voor de zoveelste keer. Terwijl andere druk bezig zijn met de stelling van pythagoras verdwijn ik gehaast de les uit, het toilet in om mezelf te aftrekken. Ja, je leest het goed. Veroordeel me niet. Hier kan ik vertellen hoe het echt is gegaan.

Inmiddels terug de les in. De bel gaat. De les is voorbij. Ik sta op terwijl iedereen de les uit verdwijnt. Ze staat achter me terwijl ik me omdraai. Ik schrik me kapot. Ze lacht met uit. Ze spreekt me aan.

‘Hey Jordy, kan je me voortaan in mijn ogen aankijken als ik tegen je praat?’

‘Uhhhh…. Hoe bedoel je?’

‘Jordy, je weet best wat ik bedoel, mijn ogen zitten hier en niet hier…’

Terwijl ze dit zegt wijst ze met haar handen naar ogen en port ze met haar lange nagels in haar borsten. Wederom verdwijnen mijn ogen naar haar borsten. Ze geeft een klein correctie-tik tegen mijn kin. Ik schrik even, maar tegelijk wordt ik er zo geil van.

‘Jordy, kom straks maar even naar mijn kantoor.’

Nablijven is niet erg

Een paar lessen verder. School is voorbij en moet bij haar langskomen. Ik loop haar kamer binnen en zit op een bankstel in haar kamer. Ze ging naast me zitten op de leuning van het bankstel. Ik voel haar lichaam en kleding tegen mijn schouder aan leunen. Ze begint tegen me te praten.

‘Ok Jordy, ik weet dat je jong bent en de hormonen door je lijf gieren maar het is niet de bedoeling dat je naar mijn borsten staart in de les en je zelf verwend op het toilet.’

Ze is ontzettend kalm zodra ze dit zegt. Ik reageer niet, dan behalve wat gebrabbel van schock. Heeft ze dit echt gezegd?

‘Ja Jordy, ik heb je wel door…’

Ze staat op en doet de deur op slot. Ze gaat weer op dezelfde plek naast me zitten op de leuning…

Haar hand plaats ze op mijn bovenbeen. Ik raak opgewonden. Mijn lul wordt ongelofelijk hard. Mijn lul knalt bijna uit mijn broek. Ze heeft het zeker gezien. Ze kijkt me aan en zegt ‘Heb je me goed begrepen?’Ik knik met mijn hoofd. Ze staat op en loopt richting haar bureau. Ik twijfel niet langer. Ik sta op en loop gehaast naar haar toe en grijp haar om haar middel en draai haar om…

Ze doet haar lippen strak op elkaar. Ze twijfelt, maar een paar seconden later grijpt ze me op mijn bek. Heftige french kissing op en top. Mijn handen grijpen haar kont stevig beet. Ze sprong omhoog van opwinding en neemt een stap terug…

“Dit kan niet Jordy, echt niet. Je bent veel te jong en ik ben getrouwd. ‘Dit kan echt niet een juffrouw-student verhouding…’.

Ik zei niks en duw haar op het bureau. Haar benen omhoog en om mijn middel. Haar dubbel D’s wiebelen als een gek. Rijpe volle borsten van een milf. Gehaast doe ik haar rokje omhoog, shirt uit en trek haar BH los. Ik grijp haar borsten en begin haar harde tepels te likken. Van haar tepels, buik naar haar strak geschoren natte kut. Ze kreunt van genot en begint heftig te ademen. Ik lach en zeg: ‘Als je dit lekker vindt, ga je dit pas echt lekker vinden’.

Ik trek mijn lul uit mijn broek die zonder problemen als een raket stijf de lucht in knalt. Zonder twijfel ram ik mijn lul in haar kut. Geen verdere voorspel, gewoon rammen.

Ik blijf maar doorgaan met neuken. Ze is sprakeloos. Het enige dat ik hoor is gekreun. Met haar handen op mijn kont drukt zijn lul dieper en harder in haar kut. Haar tieten bewegen op en neer terwijl ik haar neuk.

Ik voel dat ik bijna klaarkom. Op het nippertje trek ik mijn lul uit doorweekte kut en spuit al mijn warme zaad over haar kut, borsten en buik, maar ik was nog niet klaar…

Eerder heb ik gehoord dat ze dildo’s bewaard in haar lade. Dit was mijn kans om het te controleren. Ik laat haar uitgeput gestrekt naakt liggen op het bureau, volgespoten met mijn sperma. Ik doe haar lade open en zie inderdaad een dildo. Ik pak hem uit de lade en duw het voorzichtig in haar natte kut. Ze kreunt van genot en beeft van opwinding. Mijn lul werd weer hard. Ik duw haar dildo in haar kont en begin haar weer te neuken met mijn lul diep in haar kut. Bij elke stoot kreunt en ademt ze heftig. Haar kutvocht en mijn spermaresten druipen van haar lichaam en kut, naar haar knieën en bureau.

Nog geen minuut verder voel ik mijn hoogtepunt weer opkomen. Ik ga klaarkomen. Dit keer spuit ik haar rijpe kut vol met alles dat ik over heb. Ik trek mijn lul uit haar kut, trek mijn kleding aan en loop weg.

Voordat ik de kamer verlaat kijk ik nog even om en zie haar uitgeput liggen op het bureau. Met mijn sperma druipend over haar lijf en uit haar kut. Haar dildo zat nog steeds in haar kont…

Een paar dagen later zag ik haar op het parkeerplaats van de Jumbo in haar auto. We kijken elkaar aan en ik geef haar een knipoog. Ze doet het raampje open en zegt: ‘wat vorige keer is gebeurd moet je vergeten, dat had nooit mogen gebeuren.’

‘Natuurlijk wel Juf. Laten we volgende keer een hotelletje boeken’ Zei ik met een glimlach.

Zonder twijfel geeft ze me haar nummer en rijdt weg.

Dit klinkt als een droom. Jammer genoeg was het ook een droom, maar laat ik hopen dat het ooit nog gebeurd. Heb jij wel een sekservaring met een juffrouw? Ik ben erg benieuwd. Laat het in de comments weten. Groetjes, Jordy.

MILF dating? Let op! Ga niet verder voordat je dit leest. Lees deze eerlijke review van Teun over MILF dating voor echte seksafspraakjes.
 

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.