NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Geile MILF in het hondenpark op zijn hondjes

8 min. leestijd 730 weergaven 16 lezers vinden dit leuk 1 comments

Toen ik in 2008 uit het leger kwam, keerde ik terug naar mijn geboortestad en zag dat er niet veel veranderd was. De meeste mensen die ik kende waren getrouwd en hadden kinderen of waren gescheiden met kinderen. Nadat ik ongeveer een maand zonder succes naar een baan had gezocht, besefte ik dat ik naar school moest gaan.

Ik wist dat dit moeilijk zou worden, na 15 jaar bij de marine te zijn geweest, was het niet leuk om met een stel kinderen om te gaan. Ik schreef me in bij de plaatselijke universiteit en vond al snel een aantal veteranen die hetzelfde deden als ik. We vormden onze groep en creëerden een blijvende vriendschap.

Hond uitlaten van de professor

Na een paar weken school, vroeg een van mijn professoren me om na de les nog even te blijven. Hij zei dat hij een weekend de stad uit ging en vroeg of ik op zijn hond kon passen.

We waren even oud, en hij wist dat hij me kon vertrouwen. Hij gaf me zijn adres en hij vroeg of ik zijn hond rond 18.00 uur kon ophalen.

Ik voerde mijn schoolwerk uit als een baan. Ik was er vroeg en ik ging laat weg. De uren maken en de cijfers halen. Dus, nadat ik klaar was met studeren, stapte ik in mijn busje om de hond, Russel, te gaan halen. Russel was een mix van alles, totaal multi-raciaal. We konden het perfect vinden. Ik liet Russel instappen en ik reed de weg af. Russel zat in de passagiersstoel, we hadden een geweldig gesprek.

Bij het hondenpark

Een paar kilometer van mijn huis, zag ik een bord voor het hondenpark. Russel dacht dat het leuk zou zijn, dus ik zei waarom niet. Het park was nieuw voor me en erg groot. Ongeveer vijftig hectare met een pad en een grote vijver. Er stond een hek omheen. Een kleine parkeerplaats en er stonden maar vier auto's.

Ik stapte uit met Russel en ging naar de poort. Het was laat in de middag op een vrijdag voor een lang weekend. Er was niemand. Twee oudere mensen gingen weg toen we binnenkwamen en een echtpaar liep met hun twee Golden Retrievers terug naar de poort.

Russel was los van zijn lijn en begon te rennen naar de achterkant van het terrein naar de vijver. Ik volgde hem daarheen en vond een mooi plekje met een picknicktafel en bankjes.

Het kijken naar Russel die achter de vis aanzat en plezier had in het water deed me glimlachen terwijl ik achterover leunde en genoot van de avondlucht. Ik zat daar al zo'n 20 minuten denk ik. Ik was in gedachten verzonken toen twee honden van achter mij naar Russel toe de vijver in kwamen rennen. Ik schrok een beetje, ik wist niet of ik me zorgen moest maken. Ik keek over mijn linkerschouder en zag hun eigenaar het pad afkomen. Wow, dat was mijn eerste gedachte.

Ze was achter in de twintig, gekleed in eenvoudige kleren, maar we paste bij elkaar. Mooie schone nieuwe schoenen, roze joggingbroek, lichtroze haltertopje, en witte capuchon met rits, die niet dichtgeritst was.

Ze had prachtig kastanjebruin haar. Haar haar zat in een hoge paardenstaart en haar vingernagels waren roze gelakt.

Ze kwam naar me toe en begon zich te verontschuldigen over haar honden en vertelde dat ze heel vriendelijk zijn en dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Ik kon ruiken dat ze schoon was en een licht parfum hing in de lucht.

Ik begroette haar door hoi te zeggen, en zei dat ik me niet druk maakte. Ze ging aan het einde van de tafel zitten en keek naar haar honden die in het water speelden.

Ik keek om me heen en besefte dat we de enige twee mensen in het park waren. Ik werd een beetje ongerust en ongemakkelijk omdat ik hier alleen was en dacht bij mezelf, ze hoeft alleen maar iets te verzinnen en ik ben de klos.

Ik keek op mijn horloge en stond op het punt om naar huis te gaan, toen vroeg ze of ik plannen had voor het weekend.

"Nee, ik blijf gewoon thuis, studeer, en zorg ervoor dat die hond mijn appartement niet vernielt." Ze giechelde en vroeg of hij veel werk was.

"Ik weet het niet. Ik let dit weekend op hem voor een van de professoren van de universiteit."

Ik zei, "Hoe zit het met jou? Gaan jij en je vriend iets doen?".

"Nee, het is gewoon ik en mijn twee meisjes daar. We hebben geen plannen." Zei ze.

Ik zat daar een paar minuten te genieten van haar. Toen Russel naar haar toe kwam en ging zitten. Ze begon over zijn hoofd te wrijven en te krabben, en het werd heel duidelijk dat Russel het leuk vond. Ouwe Russel kreeg een stijve en liet hem zien.

Haar ogen werden groot en er kwam een vreemde blik op haar gezicht. Ze keek naar me op en zei, "Nou dan."

Mijn jarenlange militaire training kwam er aan te pas en ik zei onmiddellijk: "Als je over mijn hoofd wrijft, krijg ik ook een harde".

Ze keek me aan en begon te giechelen en hield haar blik op mij gericht terwijl zich een grijns vormde op haar gezicht. Ze beet op haar onderlip en hield haar blik een tijdje vast.

"Ik ben David," zei ik. "Wat is jouw naam?"

Ze keek over haar schouder en scande het park, "Mijn naam is Natasja. Waar werk je?"

"Ik ben een student," zei ik. "Ik ben deze zomer uit de marine gekomen en ik ga naar school."

Ze leek wat te ontspannen en zei: "Dank u voor uw dienst. Je moet overal geweest zijn. Heb je in elk stadje een schatje?"

Ik grijnsde en zei: "Nee, schat, ik ben niet in elk stadje geweest..."

Natasja begon te lachen en dit bracht ons aan het praten. Toen de hond een beetje wilde gaan zwerven stonden we op en liepen het pad achter hen op. God, wat rook ze lekker. Haar stem was zacht en ik werd er gek van.

Ik voelde m'n ballen opzwellen en ik wilde niets liever dan dit meisje nemen. De zon stond op het punt onder te gaan en het was in die schemering die het beste licht maakt. We waren aan de achterkant van het park achter de vijver en tussen de bomen. Het was donker en Natasja stond vlak naast me en hing aan me.

Ik bukte om Russel te controleren en Natasja legde haar hand op mijn schouders, toen ik naar haar opkeek had ze een zachte glimlach, beet op haar lip en stond op de buitenkanten van haar schoenen. Ze verplaatste haar hand naar mijn hoofd en begon eraan te krabben alsof ik Russel was.

Ik glimlachte breed en voelde mezelf groeien in mijn broek. Ik stond op en ik kon haar gezicht naar mijn kruis zien kijken.

Ik zei, "Ik denk dat Russel en ik iets gemeen hebben". Ze hijgde even en slaakte een zacht gilletje.

"Hoe verwacht je dat ik hier zo uit kan lopen. Ik denk dat we hier vastzitten tot hij weer krimpt".

Ze deed een stap dichter naar me toe en legde een arm op mijn schouder en haar hand ging recht naar mijn keiharde pik.

Ze zei niets, ze stond daar en wreef over mijn harde pik. Ik zou het meer een dans noemen, terwijl ze me in de ogen keek.

Na een paar minuten zei ze zachtjes: "Ik denk dat ik je zal moeten helpen". Ze maakte mijn riem los, knoopte mijn broek los en ritste me langzaam open. Ik haalde diep adem toen haar warme handen naar binnen reikten en mijn kloppende pik eruit trokken.

Eerst trok ze er een paar keer aan en toen, zonder een woord te zeggen, zakte ze op haar knieën. Ik keek naar beneden en zag hoe ze me dichter naar haar mond trok. Ik voelde haar warme adem op me. Ze zette langzaam haar lippen op de kop en trok me toen in haar mond.

Het was verbazingwekkend. Ze begon haar hoofd heen en weer te bewegen, nogal snel. Haar tong draaide rond de kop van mijn lul. Ik legde langzaam mijn hand op de top van haar hoofd, pakte haar paardenstaart, en hield haar vast. Heen en weer, God, ze bewoog snel.

Na ongeveer vijf minuten, trok ze zich terug, snakkend naar lucht... Ze keek op met haar ogen wijd open, terwijl ze aan mijn pik heen en weer trok.

"Ik kan er niet meer tegen," zei ze. Ze trok haar broek naar beneden en rolde op haar knieën. Kont omhoog, hoofd omlaag.

Ik kon haar kutsappen ruiken en likte mijn hand toen ik haar kutje van achteren begon te wrijven. Het werd donkerder, maar dat hield me niet tegen.

Ze kreunde, wachtend op mij. Ik ging achter haar staan en plaatste de kop van mijn pik op haar kutlippen. Ze begon langzaam naar me toe te bewegen, zodat ik diep in haar kon binnendringen. Het was verbazingwekkend.

De warmte van haar lichaam was om me heen gewikkeld. Ze was zo strak en we begonnen heen en weer te gaan. Ik begon haar te duwen en ze boog haar hoofd naar achteren en begon hoge geluiden te maken. Ik hield haar kont vast en kneep er elke keer in als ik in haar stootte.

Haar poesje was geweldig, zoals ik nog nooit gevoeld had. Hoe dieper ik ging, hoe beter het voelde. De kop van mijn lul wreef diep in haar en veroorzaakte gevoelens zoals nooit tevoren. Na slechts een paar minuten, deden mijn ballen pijn en ik voelde mezelf ontploffen.

Ik tikte op haar kont en zei: "Ik kom zo klaar!". Ze stopte niet, ze reed mijn pik, harder tegen me aan. Mijn pik zwol op en ik kon voelen dat ik op het punt stond in haar te exploderen. Haar kutje spande zich om mijn pik terwijl ze gromde en kreunde met diepe ademhalingen.

Ik explodeerde diep in haar. Ik hield het meer dan een minuut in haar vol, terwijl ik op adem kwam.

We lieten eindelijk los en vielen op onze zij. De honden kwamen uit het niets en begonnen om ons heen te snuffelen.

We lachten en bedankten elkaar om beurten. We vermande ons zo goed mogelijk en begonnen terug te lopen naar de parkeerplaats.

We waren vooral stil, ze lachte en zei dat dit de langste schaamteloze wandeling van haar leven was.

We wisselden telefoonnummers uit en laadden de honden in. Voordat ik de parkeerplaats af kon rijden, sms'te ze.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. Anoniem
    28 november 2023 om 17:48

    Lekker verhaal , dank u

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.