NIEUW verhaal Vader schoondochter sexverhalen (Waargebeurd!)

MILF Orgies en creampies op de parkeerplaats

9 min. leestijd 2K+ weergaven 41 lezers vinden dit leuk 0 comments
Hoe ik in deze situatie verzeild ben geraakt weet ik niet, maar ik wil niet stoppen. Hoi mijn naam is Meike ik ben getrouwd met twee mooie jongens van 6 en 4, Ik ben al 15 jaar getrouwd met een geweldige man en heb een geweldig huwelijk... Seks is zo goed en ik hou zoveel van hem dat ik zou willen dat hij meer thuis was en dat zijn baan even aan de kant geschoven kon worden.  Mijn enige ontsnapping terwijl hij weg is, is elke week met de meiden uit eten gaan en dan naar een club gaan om de hele nacht door te dansen. Ik heb veel geluk, want mijn man laat me elke week met de meiden uitgaan en moedigt me aan om een goede tijd te hebben. Hij weet dat ik hem nooit zou bedriegen, omdat ik altijd wordt geslagen door jongere jongens in de club en hij zegt altijd dat ik er erg jong uitzie voor mijn leeftijd, die 34 jaar is, dus hij is niet verbaasd als ik hem vertel over de jonge jongens: Hij vertrouwt me niet alleen, maar hij weet ook graag dat de er voor de rest van het gezin gezorgd wordt terwijl hij weg is. Ik heb het zo geregeld dat er een jonge jongen is die op ze past terwijl ik ga uit. Zo kan ik zonder zorgen de deur uit.   

Helemaal alleen zonder seks

Het was op een avond toen ik met de meiden uitging toen het allemaal begon Ik wilde er vanavond mooi uitzien omdat ik me verdrietig voelde omdat mijn man nog een week niet thuis zou zijn, dus ik zou moeten wachten op seks totdat hij thuis kwam, dus ik deed een jurk aan die ik graag draag voor mijn man. Ik deed mijn hakken ook aan zodat dit me zou voelen als ik in de spiegel keek. De deurbel rinkelde, Tom was er om op te passen. Hij was al binnen toen ik de trap af liep. Luke mijn oudste en Josh de jongste sprongen door de hele kamer heen omdat ze blij waren dat hij er was. (Tom was ongeveer 18 jaar oud en hield van studeren, hij wilde maar al te graag advocaat worden en in de voetsporen van zijn moeder treden.) Tom zat nu met de jongens op de bank TV te kijken "Hey Tom hoe gaat het met je moeder?" Dat gaat goed hoor, dank je wel. "Oké, jongens, wees een beetje aardig voor Tom en als hij je zegt dat je naar bed moet gaan, doe dan wat hij zegt." Ja, mam. "Ik zal proberen niet te laat thuis te komen Tom" Dat is prima mevrouw Tolsma geen probleem! Oh en je ziet er echt leuk uit vanavond! "Oh nou dankjewel Tom!" Ik hoorde mijn taxi aankomen en zei: "Oké, tijd om te gaan. Tot later!" Dag mama!  

Een nacht om nooit te vergeten

Toen ik aankwam in het restaurant kon ik het niet helpen te denken wat Tom had gezegd dat ik er erg leuk uitzag, hij gaf me een goed gevoel over mezelf en had ook nooit eerder iets gezegd, Ik stapte uit de taxi en liep mijn gedachten even los en ging naar binnen om de meiden te ontmoeten... De meiden zaten al op me te wachten, "Hoi, heb je al besteld?" Nog niet. We zijn er nog maar net, Liz, katie, carolien en mira kende ik als sinds de basisschool. Nadat we gegeten hadden stapten we allemaal in een taxi om naar de club te gaan, iets wat we elke week doen, alleen was de club dit keer erg druk omdat er een grote groep studenten het einde van het jaar aan het vieren waren. Zoals je misschien weet kregen we veel aandacht door jonge mannen die ons met hen probeerden te laten dansen en ons dan de hele nacht met drank probeerden te bedwelmen door te zeggen hoe sexy we eruitzagen. Ze kwamen langs en vroegen of we alleenstaand of getrouwd waren en vroegen soms of we naar buiten wilden voor wat frisse lucht, meer als we allemaal naar buiten gingen voor een vluggertje lachte we ze allemaal uit, wetende dat ze probeerde seks met ons te krijgen. In zekere zin was ik echt gevleid door het feit dat ik door zulke jonge mannen werd opgemerkt, zelfs als ze hadden gedronken. Er was een jongeman aan de bar die me bleef aanstaren hij zag er in zijn twintiger jaren als een zeer goed uitziende jongeman uit en ik voelde me echt heel erg nerveus omdat hij me heel erg ongemakkelijk liet voelen zoals hij me op een mooie manier aanstaarde. Liz was de meest vooruitstrevende van ons allemaal. Ze had geen probleem om met de jonge mannen te dansen, als ze vanavond alleen was geweest zou ze vast en zeker met één van hen naar buiten zijn gegaan. Toen de nacht ten einde liep, kon men er alleen maar van uitgaan dat Liz bij een van de jonge mannen was om buiten een flinke pijpbeurt te geven.  

Een lekkere, jonge lul!

Toen Liz weer opdook zei ze (je raadt nooit wat ik net heb gehoord van een van de jonge mannen) dat hij zei dat al deze jonge mannen allemaal op maandag naar de universiteit gaan en er zeker van wilden zijn dat ze zoveel mogelijk vrouwen konden neuken voordat ze naar huis zouden gaan. Hij zei dat we allemaal hete MILFS. waren. "Wat zijn Milfs zei ik?" Het is staat voor mothers i'd like to fuck! "Je maakt een grapje, zei ik."
Nee Liz, het klinkt wel opwindend. Misschien ga ik wel mee om te genieten van een jonge lul!
Ik dacht dat jij ook zou gaan, jij vuile slet! Toen ik bij de bar zat kon ik nog steeds voelen dat deze jongeman naar me zat te staren en toen ik omkeek gaf hij met gebaren aan dat hij een drankje voor mij wilde kopen. Ik dacht waarom ook niet, het is niet dat ik ergens met hem naartoe ga om ik toch getrouwd ben. Hij bracht me een drankje en zei 'Hoi mijn naam is Mark, en die van jou?' "Meike zei ik" Een mooie naam voor een mooi uitziende dame die van een jurk en hakken houdt. "Oh wat leuk dat je dat zegt, en bedankt voor het drankje" Graag gedaan hoor! De meiden vroegen wie dat was. "Oh, gewoon een jonge geheime aanbidder" Liz zei dat hij er knap uitziet. Ik zou het niet erg vinden als hij mijn lover was! Toen de avond ten einde liep vertelde ik de meiden dat ik naar huis ging toen ik opstond. Ik begon me vreemd te voelen, ik had het gevoel dat ik een beetje te veel gedronken had, dus ik ging naar het damestoilet om me op te frissen voordat ik naar huis ging. Terwijl ik liep voelde ik mezelf vallen (net toen ik op het punt stond om te vallen werd ik gepakt door iemand, voordat ik wist wat er gebeurde werd ik geholpen door een paar jonge mannen die me mee naar buiten namen om wat frisse lucht te halen. Toen ik opkeek zag ik de jongen van de bar samen met een vriend van hem. Gaat het? Zei hij. "Ja, ik denk dat ik te veel gedronken heb, kun je een taxi voor me regelen? Maak je geen zorgen over een taxi, we kunnen je in mijn auto naar huis rijden! "Weet je het zeker"? "Natuurlijk weet ik zeker, het is ons een genoegen om zo'n sexy vrouw naar huis te brengen! Voordat ik wist wat er gebeurde, zat ik achterin de auto. De jongeman van de bar ging met mij achterin zitten, ik was nog steeds een behoorlijk dronken.  

En toen begon mijn avond pas echt..

Toen de auto begon te rijden was ik me ervan bewust dat de jongeman naar me zat te staren, zonder een woord te zeggen leunde hij voorover en kuste me vol op de mond, ik reageerde door hem terug te kussen. Ik kon het niet helpen, ik wilde dat hij me meenam. Op dat moment verbrak ik mijn eigen regels en wilde ik keihard vreemdgaan. Het duurde niet lang voordat hij over mijn borsten streelde door mijn jurk heen, ik trok de rits van mijn jurk naar beneden zodat hij beter kon voelen.
Hij trok mijn bh naar beneden en begon te zuigen aan mijn tepels, ik was gelijk helemaal nat.
Hij haalde zijn lul uit zijn broek en ik legde mijn hand op zijn nu harde lul en begon te wrijven. Laten we een rustige plek zoeken. Daarop vertelde hij zijn maatje om te zoeken naar een rustige plek. Mijn kutje was nu zo nat.. Ik maakte de rits helemaal los, trok de jurk open en deed mijn onderbroek uit. Mark's ogen sprongen er bijna uit zei zijn maatje. Holy fuck, kijk eens naar dat lichaam, ik kan niet wachten om haar te neuken! Ik draaide me om en zei "Maak je geen zorgen, je zult snel aan de beurt zijn."  

Twee keer gevuld met warm zaad

Mark duwde nu zijn vingers in mijn kutje en ik begon te jammeren "Oh god dat voelt zo goed" Je moet me neuken met die harde lul van je, ik bewoog en ging achterover liggen en opende mijn benen wijd zodat hij zijn harde lul in mij kon steken, Hij begon me te neuken "Oh shit Oh fuck stop niet Oh neuk me alsjeblieft zo hard als je kunt Oh shit Oh shit orrrrrrrrr Oh fuccccccccck ik ga komen. het voelt zo goed ik had deze beurt echt zo hard nodig, OH FUCK ja ik ga zo hard klaarkomen! Oh man, ze houdt ervan. Schiet op Mark, ik wil haar ook neuken! "Oh fuck ik ga in haar komen holy shit man ze is zo fcking geil ik ga komen. Ik wil niet dat het stopt!  
Mark was keihard in mij gekomen, het sperma kwam liep uit mijn kutje toen hij zijn lul er langzaam uit haalde.
Mark’s maatje zat enkele seconden later op de achterbank. Zijn broek was al uit en zijn lul was zo hard als het maar kon. Wachten kon hij niet, voordat ik het wist zat hij zo diep als het maar kon in mij. Jeetje wat was dit geil, de geilste avond die ik ooit had gehad.   
Ik was bijna klaar om te komen. Ik kon voelen dat hij op het punt stond om in mij te exploderen en ik was klaar om ook zijn warme sperma te voelen.
Oh man, dit is echt de hemel, ze wilt dat je haar neukt, ze is zo fucking geil.. "Oh fuck ik ga zo hard komen voor je, ik wil dat je elke druppel sperma diep in mijn spuit zodat het er over een paar weken nog uit loopt. 
Die nacht hebben ze me allebei nog twee keer geneukt en ik heb allebei hun pikken tot de laatste zaadcel leeggezogen.
Ik was nu verliefd op een jonge lullen en wilde meer (die nacht veranderde ik in een jonge lul-liefhebbende slet). Ik voelde me nu een stuk beter over mezelf en ik voelde me niet schuldig over het feit dat ik geneukt was door jonge mannen. Het was geen bedrog in mijn ogen, want ik zou ze nooit meer zien na vanavond, toen ik me aankleedde, zeiden ze allebei dat het de beste seks was die ze ooit hadden gehad.   Ik had alleen niet het idee om hiermee te stoppen, mijn man was wel vaker weg en mijn kutje schreeuwt dan om aandacht.  Ze hebben me toen naar huis gereden en ik had Tom nog wat uit te leggen waarom ik zo laat thuis was. "Sorry Tom dat ik te laat was, ik was vergeten hoe laat het was, ik betaal je extra voor je tijd is dat oké? En hoe is het met de jongens, alles goed gegaan?"   Ja, mevrouw Tolsma, de jongens zijn netjes op tijd gaan slapen en geen probleem dat u te laat bent. Oh en kan ik u om een gunst vragen? "Natuurlijk kan je dat." Volgende week ben ik jarig en mag ik jou en de jongens mee uitnemen om mijn 19e te vieren? "Dus het is jouw 19e verjaardag volgende week, ik dacht dat je nog maar 18 was." Nee, ik ben 19 en mijn moeder heeft volgende week geen tijd, dus het zou echt leuk zijn als jullie mee gaan. "Natuurlijk gaan we mee!"   (Ik denk dat ik net mijn volgende jongeman heb gevonden om te neuken..) 

DEEL 2 KOMT ERAAN!

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.