NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Gesluierde verlangens

5 min. leestijd 4K+ weergaven 57 lezers vinden dit leuk 0 comments
Mijn naam is Yasira. Dit is niet mijn echte naam. Ik ben verliefd op Mohammed. Dat is overigens ook niet zijn echte naam. Mohammed komt uit een lagere klasse dan ik in onze samenleving. Wij mogen, ondanks dat wij gek op elkaar zijn, helaas niet met elkaar trouwen. Het land waarin ik woon, daarin zijn vrouwen een soort van derderangs burgers. Omdat ik uit een vooraanstaande familie kom, moet ik dus extra voorzichtig zijn, anders breng ik ook hen in de problemen. Naast dit alles ga ik ook nog eens gesluierd door het leven en is mijn familie op zoek naar een geschikte huwelijkspartner voor mij. Je kan dus stellen dat ik op diverse vlakken opgesloten zit. Maar niemand kan mij mijn dromen en verlangens afnemen. Deze zijn volgens de strenge regels van ons geloof namelijk niet toegestaan en onrein. Aan het huwelijk is namelijk nog een belangrijke voorwaarde gesteld en dat is dat ik als maagd de huwelijksnacht in moet. Toch neem ik je mee in mijn geilheid en ondeugende fantasiewereld van mijn zogenaamde gesluierde verlangens.

Tijd voor ontspanning

Het was een prachtige ochtend en Yasira liep door de tuin naar het buitenvertrek ergens verderop op het landgoed waar zij woonachtig is. De vogeltjes fluiten er driftig op los en onderweg werd de jonge dame een aantal keren eerbiedig begroet door een paar bedienden die onderhoud plegen aan het groen. Lopende door deze parkachtige omgeving realiseert zij zich dat het zo ontzettend fijn zou zijn wanneer zij eens volledig naakt hier op het landgoed zou kunnen lopen, of lekker zou kunnen zonnen op één van de diverse stranden die het land van Yasira rijk was. Nog nooit had zij het prikkelende en bandende gevoel mogen ervaren van de kracht van de zon op haar rug, buik of borsten. Yasira is op weg naar een massage in het bijgebouw een stukje verderop. Regelmatig liet zij een masseuse aanrukken om haar te ontdoen van de spanningsklachten in haar ranke lijf. Ook is het de een manier voor haar om de vrijheid te ervaren van naaktheid. Iets wat natuurlijk in het openbaar volstrekt ondenkbaar is in het oer-conservatieve land waar zij woonachtig is. Eenmaal aangekomen in het vertrek waar de massages plaatsvinden, ontdoet Yasira zich van haar sluier en ondergoed en beent zich naar een soort van altaar. De ruimte is betegeld met mozaiktegels tegen een bruin-rode achtergrond. Iets wat je vaak ziet in Oosterse landen. Na een korte begroeting en uitwisseling van beleefdheden met de masseuse gaat Yasira ontspannen op haar buik op het altaar liggen. Een zachte onderlaag vormt zich rond haar lijf, waardoor zij al gauw heerlijk ligt. De masseuse van vandaag is een redelijke bekende voor Yasira. Het is een dame met een reebruine huid, prachtige amandelvormige ogen. Verder heeft zij een bos zwart haar met grove krullen, om werkelijk jaloers op te worden. Laat staan haar uitstekend getrainde lijf met borsten die qua grootte uitstekend in balans zijn met de rest van haar lichaam. Yasira mag er overigens ook best zijn, al is zij nogal onzeker over haar borsten die naar de zin van de 22 jarige ietwat te klein zijn. Haar steile zwarte haar, daar is zij zeker content mee, net als de overige rondingen aan haar ranke lijf. Als kind moest zij overigens lang een beugel dragen, wat wel tot gevolg nu heeft dat zij naast een wel gevormde neus en diep bruine ogen een glimlach kan blootleggen, waar menigeen van zou smelten. Jammer alleen dat dit niet gezien kan worden door die verdomde sluier. Eenmaal uitgekleed gaat Yasira op de massieve massagetafel liggen en probeert zich direct te ontspannen. Ondanks dat een massage natuurlijk nooit weg is is het wel een feit dat zij toch veel liever de handen van Mohammed op haar naakte lijf zou willen voelen. Nadat de masseuse, Nayat heet zij overigens, haar handen doordrenkt heeft van een heerlijke olie direct doelgericht te werk en al snel dommelt Yasira een beetje weg in één van die stiekeme gedachten in haar fantasiewereld.

Arabische virtuoos op de piano

Langzaam gaan de handen van Mohammed over het lijf van Yasira. Hij kent al haar erogene zones als geen ander. Vanaf haar schouderbladen gaan de slanke handen naar de rand van haar bilpartij en via de flanken, waarbij hij subtiel de zijkant van haar borsten raakt, gaat hij weer terug omhoog. Daarna gaat hij naar de onderzijde van het lijf. Vanuit de knieholte gaat hij met de beide handen om de linker dij omhoog. Tijdens een soort opwaartse beweging wrijft Mohammed speels over de buitenkant van de schaamlippen van Yasira. Natuurlijk gaat dit absoluut niet zonder enige reactie. Nadat dit spelletje ook op het linkerbeen heeft plaatsgevonden, wordt Yasira op haar rug gedirigeerd. Mohammed gaat op zijn knieën zitten, met het hoofd van Yasira tussen zijn benen. Haar voetzolen legt zij tegen elkaar aan, door haar benen te spreiden. Zij voelt mohammed’s geslacht tegen haar wang. Zijn prachtige handen bespelen haar borsten en tepels, waardoor haar ademhaling flink toeneemt. Met haar linkerhand pakt zij Mohammed’s half opgezwollen penis en begint deze tegen haar zijde zachte wang te wrijven. Door Haar hoofd af en toe wat naar links te draaien kan zij ook met haar lippen en tong zijn eikel bedienen, waardoor deze binnen mum van tijd flink in de aanslag staat. Zijn warme handen, die onder de olie zitten gaan langzaam, via haar haar venusheuvel naar haar enorme natte flamoes. Hierdoor moet Mohammed ietswat meer naar voren over het prachtige lijf van Yasira buigen. Hij bespeelt haar gevoelige clit als een virtuoos op de piano, waardoor haar buikspieren onregelmatig aanspannen, wat haar heup doet schokken als een wielrenner die over een kasseienstrook raast. Yasira likt hijgend Mohammeds ballen en rukt met twee handen als een bezetene aan zijn fiere opgezwollen staaf en ook dit laat de geile Arabier natuurlijk niet ongemoeid. Moh duikt vervolgens met zijn hoofd tussen de benen van zijn geliefde en begint met lange zachte halen nu de lustknop van Yasira te bespelen. Het schokken van haar heupen wordt heviger en heviger, terwijl zij nu zijn pik ik haar mond heen en weer laat gaan. Haar onderlijf staat in vuur en vlam en als een explosie laat zij haar geilheid en verlangens nu de vrije loop tot een enorm hoogtepunt. Ook Mohammed komt klaar en laat in zes salvo’s zijn zaad op de buik van Yasira los. Beiden zijn volledig in de zevende hemel. Op hetzelfde moment wordt Yasira wakker uit haar droom en ziet zij, terwijl zij haar hoofd afwendde masseuse zachtjes de ruimte verlaten. Groggy stapt Yasira van de massagetafel en snelt zich haastig in haar kleding en verlaat gelukzalig de ruimte. Op een dag zullen zij en haar geliefde één zijn. Daar is zij van overtuigd. Hopelijk zal het niet lang meer duren voordat haar fantasie werkelijkheid zal gaan worden.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.