NIEUW verhaal Ik ben de gangbang slet

Masturbatie verhalen van een Moslima

5 min. leestijd 4K+ weergaven 63 lezers vinden dit leuk 0 comments
Seks zonder echtgenoot of mastruberen met jezelf. Het is verboden in onze gemeenschap, althans zo zit het in mijn familie. In dit verhaal vertel ik je mijn gênant mastrubatie verhalen, waarin ik bijna betrapt wordt door mijn vader terwijl ik mezelf bespeel met vingers en speelgoed. Lees snel verder. Hier lees je de details. Mijn identiteit hou ik liever geheim. In dit verhaal heet ik Yasira.

Masturberen in het geheim

Het was een lange saaie dag geweest voor Yasira (21 jaar). De dochter van een hooggeplaatste in de samenleving van een land, waar de islam hoogtij viert en vrouwen niet veel te zeggen hebben, keerde huiswaarts van de meisjesschool waar zij gedwongen op zat. Eigenlijk wilde zij gaan studeren in een land in het Westen, maar haar strenge vader stond dit niet toe. Daarentegen moest zij dagelijks naar de Koranschool om klaargestoomd te worden tot onderdanige echtgenote in een huwelijk waar zij geen enkele zeggenschap over had. In de vroege ochtend was Yasire naar Yoga geweest en daar redelijk ontspannen van geworden. Helaas zorgde de onheilspellende sfeer in de meisjesschool ervoor dat zij behoorlijk gespannen huiswaarts keerde. Eenmaal thuis aangekomen op het enorme landgoed waar Yasira woont, snelde zij zich direct naar haar eigen vleugel in het paleis. Gedecideerd stuurde zij haar personeel weg en ging even liggen op haar riante bed. Het bed dat zij eigenlijk wilde delen met haar grote liefde Mohammed. De man van haar dromen. Zacht, modern en uiterst voorkomend, maar helaas afkomstig uit een deel van de samenleving waar zij niet mee mag huwen.

Vingeren onder de douche

Na enige tijd stond Yasira op van bed en besloot onder de douche te gaan. Zij voelde zich vies en vuil ondanks de gehele dag zitten op school. Terwijl zij zich ontdeed van haar sluier en andere kleding bekeek zij zichzelf in de enorme spiegel in haar kamer. Haar handen liet zij langzaam over haar naakte lijf glijden. Het voelde warm en prettig en kreeg zowaar enige kriebel in haar onderbuik. Zij deed haar ogen dicht wat het gevoel nog eens deed versterken. Haar fantasie ging direct met Yasira aan de haal en op deze manier beelde de bloedmooie jonge dame zich in dat zij op tedere wijze werd gestreeld door haar verborgen, maar grote liefde: Mohammed. Door wat geluid op de gang ergens ver buiten Yasira’s vertrek ontwaakte de Moslima uit haar fantasie. Een fantasie waarvan zij uiteindelijk hoopt dat deze ooit werkelijkheid zou gaan worden. In een soepel tred begaf de jonge Moslima zich naar het douchegedeelte in haar vertrek. Een ruimte met de afmetingen van drie onder verdiepingen van riante eengezinswoningen. Het water met de juiste temperatuur zette Yasira aan via een display aan de muur. Ondanks de aartsconservatieve gedachtegangen van het land, was het paleis waarin Yasira woont uitgerust met het modernste van het modernste. Terwijl de damp reeds van het water kwam stapte de jonge vrouw onder de douche en liet het warme water over haar prachtige ranke lijf lopen. Na enige minuten pakte Yasira wat olie uit de dispenser in de natte ruimte en begon zachtjes en teder haar lijf in te wrijven. Yasira deed dit met haar ogen dicht en direct keerde zij weer terug in de fantasie van enkele minuten geleden. Haar eigen handen waren de handen van Mohammed geworden die met geoliede handen haar prachtige lijf beroerde. Haar buik, benen, schouders en natuurlijk haar meest gevoelige plekken werden beroerd alsof het het mooiste en kostbaarste was wat de handen ooit hadden aangeraakt. Weer hoorde Yasira een onverwacht geluid en schrok ‘wakker’ uit haar mooie fantasie. Zij merkte dat haar hand zich tussen haar benen bevond en dat haar clitoris gevoelig en opgezwollen was. Snel stapte de jonge Moslima uit het natte deel om in één van de kasten met een stiekeme dubbele bodem in haar doucheruimte een dildo te pakken met een zuignap. Deze had zij op slinkse wijze online weten te ritselen tijdens één van haar laatste buitenlandse reizen.

Dildo met zuignap tegen de muur

Snel plaatste Yasira de dildo met zuignap op de juiste hoogte tegen de muur en ging er met haar rug voor staan. Hij was niet heel groot en paste goed in haar gewillige kont. In haar kutje had zij hem ook al een heel klein stukje gehad een week of wat geleden, maar zij durfde hierin niet verder te gaan, omdat vlak voor de huwelijksvoltrekking een soort van keuring plaats vindt om te zien of de dame in kwestie wel rein en maagd is. Met de dildo in haar kontje begon Yasira haar reeds natte kutje weer te bespelen. Om de nep-pik beter anaal te kunnen ontvangen stond zij ietwat voorovergebogen en leunde met één hand tegen de betegelde douchewand. Al vingerend reed de hitsige Moslima heen en weer tegen haar kunststof verwennen en liet er werkelijk geen gras over groeien. Om de verleiding te weerstaan zich door de nep-lul te laten neuken stopte zij uit voorzorg en natuurlijk uit enorme geilheid twee vingers in haar poesje. Onlangs had Yasira namelijk ervaren dat dit geen bloed en dus een gescheurd maagdenvlies opleverde, waardoor zij zich in ieder geval een stukje kon penetreren met haar vingers. De douche dampte nog steeds behoorlijke en het water liep langs het op alle plekken geprikkelde lijf van Yasira. Haar gekreun en gesteun werd overstemd door het vallende water. Niet dat zij zich hiermee bezig hield, want de geile Moslima bevond zich alweer in haar fantasie met Mohammed, die haar stevig anaal aan het neuken was.

Het gemis van haar grote liefde

De combinatie van fantasie, verlangens, een dildo en het vingeren van de Moslima zorgde voor een enorme ontlading bij Yasira. Hevig schokkend kwam de jonge Moslima klaar, waarna zij op haar knieën neerstreek en de dildo die met de zuignap nog steeds aan de muur vast zat te pijpen als als of het Mohammeds echte geslachtsdeel was. Compleet van de wereld van verlangen zoog Yasira aan het stiekeme gekochte speeltje, totdat zij weer tot zichzelf kwam en in een ongecontroleerd snikken uitbarstte en zich maar weer eens verdrietig afvragend waarom zij niet met de liefde van leven samen mag zijn.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.