bannerset2
Sexdating verhalen

BULLCHAT Review 2019

Het is 22:30 als we deze review schrijven over Bullchat (Gratis Gay Chat). Wat ons opviel om deze tijd ga je hieronder lezen..

Waar moeten we beginnen? Er zijn zo gigantisch veel chatsites die allemaal best wel actief zijn en Bullchat is daar één van, dat terwijl Bullchat zich alleen richt op mannen. Als het klopt wat er hier en daar op internet staat heeft de websites honderdduizenden bezoekers per maand (laat ons weten als het meer is)! Als je het ons vraagt is dat voor een Nederlandse website echt een geweldig aantal.

Niet alleen de aantallen zijn goed, ook is het een chatsysteem waarbij je geen gegevens achter hoeft te laten. Nickname invullen en hoppa je bent online. Aan de foto’s te zien zijn er genoeg geile mannen online om deze tijd. Prima vermaak als je laat in de avond liever nog even gaat chatten i.p.v. een filmpje op TV te kijken. Dit kan allemaal vanaf je smartphone, de website is namelijk mobielvriendelijk. De keuze is dan snel gemaakt toch?

Er is een beta versie van de chat met een strakke layout, voor hoe lang dit in development is weten wij helaas ook niet! Wij gaan in ieder geval nog even chatten, heb je nog ervaringen of andere informatie over Bullchat? Laat het ons weten in de reacties.

Reviews

Er zijn online gemengde reviews over de website te lezen. Zo lijken er regelmatig problemen met verbinden, dit kan natuurlijk ook bij de gebruiker liggen of door de beveiliging van de website. Niks mis mee als je het ons vraagt, er zijn honderdduizenden bezoekers met een reden. Als de website niet zou werken dan waren er niet zoveel bezoekers toch?

Geen zin om te chatten? Een leuk homo verhaal lezen is ook mogelijk!

5/5 2 ratings


Laat een reactie achter