Geile shemale sexverhalen

Dit zijn de geilste shemale sexverhalen. 'Zo stijf en hard, alsof ik mijn schedel kan breken... Ik voel haar adem en trilling op het moment ik haar stijve lul in mijn bek doe’. Ja, je leest het goed: ze heeft een lul. Dit zijn shemales, trannies, t-girls of transgenders (noem het hoe je het noemen wilt). Ben je biseksueel of nieuwsgierig hoe het is met om met een shemale te gaan? Als je dit bent, ben je niet de enigste. Shemales zijn wereldwijd onvoorstelbaar populair, daarom vindt je hier de lekkerste shemale verhalen. Geschreven vanuit ervaringen en fantasieën door de redactie en liefhebbers zoals jij. Van subtiel erotische t-girl verhalen met voorspel tot heftige sexverhalen met pornoscenes waarin de geilste handelingen tot in detail beschreven worden, zodat jij een shemale bijna in het echt kunt beleven. Heb je zelf een shemale ervaring of fantasie die je wilt delen? Laat het ons weten en schrijf je verhaal zelf.  

Shemales zoeken sex

T-girl, trannie, transgender… dit zijn synoniemen voor shemales. Mocht je het nog niet weten, shemales zijn vrouwen met piemels. Een shemale lijkt op een vrouw. Velen zijn ook echte vrouwen als we kijken naar het karakter en het lichaam. Toch is er één dingetje wat anders is. Een shemale heeft net als een man een pik in het broekje zitten. Er zijn vele mannen en vrouwen die erover fantaseren om eens sex met een shemale te hebben.

 

Dit is ook niet zo vreemd aangezien het wel een onvergetelijke ervaring is. Je kunt tegelijkertijd met de borsten en de pik van de shemale spelen. Welke geile dingen er dan allemaal mogelijk zijn dat lees je in deze categorie. Ook lees je dan dat de shemales lekker geil zijn en ook nog eens openminded. Je weet dan ook dat deze voor veel dingen te vinden zijn.

 

T-girl verhalen lees je hier

Lees je de sexverhalen van de shemales dan word je al snel duidelijk dat het meer dan geil is. Misschien stijgt bij jou dan ook wel het verlangen om eens sex met een shemale te hebben. Lekker spelen met een shemale is immers iets wat je niet snel zal vergeten. Lees alle verhalen maar eens rustig door en dan zal je al goede ideeën krijgen met wat er allemaal mogelijk is.

 

Iets wat bij een vrouw niet kan is genomen worden door een shemale. Daar zal je bij de verhalen ook veelvuldig over lezen. De shemale kan genomen worden en kan daarna de ander nemen. Ook lees je dat veel mannen het lekker vinden om de pik van de shemale tot aan het einde te zuigen. Of je deze fantasie nu wel of niet hebt maakt eigenlijk niet zoveel uit. Het gaat erom dat jij veel plezier en spanning beleeft aan het lezen van de verhalen.