NIEUW verhaal Oranje gangbang tijdens WK voetbal

Sissy boy: Mijn verhaal als sissy boy

4 min. leestijd 11K+ weergaven 169 lezers vinden dit leuk 4 comments
Al vanaf dat ik een jongetje was, wist ik eigenlijk al dat ik iets anders was dan mijn leeftijdsgenoten. Ik vond het namelijk leuk om de kleren van mijn zus te dragen. Eerst deed ik dat stiekem, maar toen ik een keer betrapt werd door die zelfde zus, werd dit ons geheimpje. Wanneer we alleen thuis waren trok ik de kleren van mijn zus aan en deed zij mijn make-up. Als ik het zelf deed, leek ik net op een clown. Ik heb het een aantal mensen die ik vertrouwde verteld. Geen van hen waren verbaasd toen ik het vertelde, ik was dan misschien altijd al een beetje een apart jongetje. Sommige vroegen zich dan vaak ook af of ik op mannen viel, maar dit was zeker niet het geval. Inmiddels ben ik een aantal jaren gelukkig getrouwd.
Mijn huidige vrouw, Ellie, weet natuurlijk dat ik me graag al vrouw verkleed.
Ze heeft er geen problemen mee en vind het ergens ook wel leuk dat haar man interesse toont in de kledingwinkels tijdens het shoppen.

Getrouwd met een sissy boy

Ellie heeft best een goede baan en reist voor haar werk door het hele land heen en blijft daar dan een hele werkweek. Ik vind het altijd maar saai, ik kan me nooit zo goed alleen vermaken ’s avonds. Naast mijn verkleedpartijtje heb ik eigenlijk geen hobby’s of iets dergelijks. De komende week was weer een week dat ik alleen was. Ellie moest naar Schotland deze week, iets met een project opzetten voor een buitenlandse uitbreiding ofzo. Ach, het is maar voor een weekje en het is ook niet iedere week. Op werk verloopt alles rustig. Hier en daar een meeting en wat werk overleg. Ik kwam uit mijn laatste meeting lopen toen ik een appje kreeg. Ellie stuurde me een appje:
Hey lieverd. Hier is alles goed, bij jou ook? Ik mis je nu al. Hopelijk is werk een beetje te doen, dan duurt de tijd voor jouw gevoel niet zo lang. Om ervoor te zorgen dat de tijd nog iets sneller gaat. In de garage, naast het gereedschap, heb ik 2 pakketjes voor je achter gelaten. Eerst de linker, later in de week de andere. Love you xx
Nu kan je natuurlijk begrijpen dat ik de rest van de werkdag nergens anders aan kon denken, dan aan de pakketjes die thuis op me stonden te wachten. Gelukkig was de dag al bijna om en kon ik langzaam aan naar huis vertrekken.

Verkleden als sissy

Thuis aangekomen parkeerde ik de auto aan de straat en liep ik direct naar de garage en pak het linker pakketje van de plank. Het is een klein pakketje, maar het ziet er luxe uit. Er zat zelfs een mooi tasje omheen. Ik nam het pakketje mee naar binnen en maakte het voorzichtig open. In het doosje zit een mooi blauw kanten slipje en een briefje. Het is een erg mooi slipje, donker blauw kant met een lichtere blauwtint erin verwerkt. Nadat het slipje heb bewonderd, maak ik het briefje open.
Hoi lieverd, Ik had dit al eventjes gaplant staan. Ik hou van jou met heel mijn hart. Je bent een prachtig persoon en ik wil jouw persoonlijkheid het liefst met de hele wereld delen. Je hebt het onderbroekje dat ik voor jou heb gekocht waarschijnlijk al gevonden. Ik wil dat je deze morgen aan hebt naar werk, maar het blijft ons geheimpje. Morgen na werk mag je het tweede pakketje open maken. Samen komen wij er doorheen.

Even slikken...

Dit was wel even slikken. Net als Ellie wilde ik graag dat ik met de wereld kon delen dat ik graag vrouwenkleding zou dragen, maar dit is wel een beetje snel allemaal. Die avond vond ik het ook lastig om  te focussen. Ook was de nachtrust niet ideaal, ik merkte dat ik flink gespannen was voor de komende dag. Ik was die ochtend vroeg wakker, ruim een uur voor mijn wekker. Ik had tijd om extra uitgebreid te douchen, te scheren en me klaar te maken. Ik zag er goed uit, dat hielp me om weer rustig te worden. Na een goed ontbijt ging ik terug naar mijn slaapkamer om me aan te kleden.
Ik pakte het slipje dat Ellie voor mij had gekocht en ik bekeek hem nogmaals. Het slipje voelde zacht en fijn op de huid. Ik trok het slipje en de rest van mijn kleren aan.
Ik voel me niet om mijn gemak, maar ik vond het ergens ook wel weer spannend. Natuurlijk zou niemand erachter komen, maar toch… die spanning van gesnapt worden vond ik erg spannend.

Haar slipje dragen in het openbaar

Op werk aangekomen voelde ik me nog niet op mijn gemak.
Dit was de eerste keer dat ik in het openbaar een vrouwelijk slipje droeg.
Slechts enkele mensen in mijn directe kring wisten er vanaf en ik merk aan mezelf dat ik nog niet klaar was om meer mensen er kennis van te laten nemen. Ik praatte met diverse collega’s, had enkele meetings en voor de rest erg rustig. Ik had het idee dat niemand op werk een vermoeden had, daar was ik in ieder geval blij om. Hierdoor voelde ik me vrij en op mijn gemak.
Die avond reed ik naar huis, naar mijn vertrouwde en veilig plekje.
Thuis heb ik direct het tweede pakketje opgepakt en voor mij neergezet. De rest van de avond heb ik naar het pakketje gekeken en mezelf afgevraagd wat er in het pakketje zat. Pas rond de klok van 10 durfde ik te kijken wat er deze keer inzat. Wordt vervolgd…

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. Soof
  4 september 2020 om 10:05

  Prachtig verhaal over n ontluikende cd, sissy.
  Ik ben benieuwd naar het vervolg

  Beantwoorden
 2. Klaasje
  11 oktober 2020 om 08:03

  Leuk verhaal waneer komt deel 2

  Beantwoorden
  • Redactie
   11 oktober 2020 om 14:14

   Hopelijk zo snel mogelijk!

   Beantwoorden
 3. Mario
  12 augustus 2022 om 14:27

  Ik ben echt heel nieuwsgierig naar het vervolg.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.