NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Geile sexspelletjes spelen met mijn buurmeisje

5 min. leestijd 5K+ weergaven 81 lezers vinden dit leuk 0 comments
Mijn vriendin is mijn buurmeisje. We matchen perfect. Zij houdt van sex én ik hou van spelletjes. Een potje Fortnite in de avonduren achter de PC. Dus je raadt het al... Samen houden we van sexspelletjes. Dat brengt ons steeds bij elkaar. Het gaat er soms hard aan toe. Het is inmiddels avond. Mijn lief zit boven op mijn buik. Ik denk met de rug naar mij toe. Gelukkig is zij niet al te zwaar. Mijn armen zijn wijd gespreid en ieder met een handboeien-set aan het bed vastgebonden. Mijn ogen zijn bedekt met zo’n geval wat je over je ogen doet als je ergens in een te lichte omgeving de slaap wilt vallen. Ook mijn enkels zitten vastgeklonken aan het bed overigens.

Sexspelletjes voor volwassenen

Ik voel dat zij mijn buik nat maakt met haar lippen. Mijn lief wordt snel nat en is ook al een tijdje met mij bezig. Het begon allemaal al vanochtend vroeg toen ik in bed nog wat lag na te soezen. Ik voelde hoe zij mij begon vast te binden aan het bed. Eenmaal meer gewaar van mijn omgeving voelde ik haar mond om mijn eikel. Nou ja mond? Het was meer haar tong die mijn knop aan het teasen was. Het ergste is dat zij mij ook nog eens enorm verbaal uitdaagt. Het is een onderdeel van het spel wat wij met elkaar spelen. Nooit op vaste tijden en momenten. Het komt altijd spontaan en vooral onverwacht. Het spel heet: Vandaag is het mijn beurt. Degene die begint heeft de regie over de ander. Je mag pas klaarkomen als de ander het zegt. Verder kan het spel ook op andere plekken dan thuis verder gaan. Er is geen stopwoord en als je verliest ben je de volgende keer weer de ondergeschikte.
Ik kan niet tegen mijn verlies.
Ik heb al twee keer verloren, dus ik moet vandaag goed mijn best doen deze keer te winnen. De laatste keer dat ik de regie had, heb ik in de ochtend ballen in mijn lief haar kutje gestopt en deze op afstand bediend. Ook terwijl zij aan het werk was. Ik had hiervoor speciaal vrij genomen en haar met de afstandsbediening helemaal gek gemaakt, terwijl zij op kantoor klanten te woord stond. Ik had het er echt voor over om lange tijd in de auto te zitten voor de deur om haar te teasen. Eenmaal thuisgekomen heb ik haar de opdracht gegeven te komen. Het was zelfs zo heftig dat de buurvrouw langs kwam om te vragen of het wel ging. We hebben er maar een draai aan gegeven, dat mijn lief zich verbrand had aan de bakplaat en dat geloofde buurvrouw volmondig. Mijn lief zit dus op mij en heeft mij lange tijd met een werkhandschoen aan mijn eikel bewerkt. Ik denk dat deze nu zo rood ziet als de kont van een Baviaan, zo schat ik in. Al diverse keren stond ik op het punt te gaan spuiten, maar wist mij netjes in te houden. Het kost natuurlijk enorm veel moeite, maar het is het mij vandaag echt waard.
Jij gaat dit echt niet lang volhouden! Ik ga gewoon weer winnen vandaag!
Af en toe stopt zij om mij ook een beetje het gevoel te geven dat ik een kans heb vandaag als winnaar uit de bus te komen. Zij tapt nu op mijn ballen. Gelukkig maar, want het is echt een enorme beproeving vandaag. Het leidt echt wel af al is zij zo nu en dan wel wat hardhandig, waardoor ik ook last heb van de nodige misselijkheid. Ook het van van haar afduwen van mijn pik kom ik af en toe een klein beetje bij.
Ik ben pas een paar minuten bezig en het gaat nog veel langer duren.
Haar vingers beginnen mijn eikel te bespelen. Ik voel haar nagels vanaf de schacht omhoog gaan naar het gaatje van mijn plasbuis. Daar tikt zij ook tussendoor af en toe op met één van haar nagels.
Concentreer je gewoon op iets anders, zo moeilijk hoeft dat toch niet te zijn!
Ze pakt hem nu met beide handen beet. In een snelle beweging haalt zij nu haar handen omhoog en laat mijn pik dan even richting mijn onderbuik neervallen. Nou ja neervallen hij staat als een paal boven water dus van neervallen is eigenlijk geen sprake.
De volgende keer ben je gewoon weer de lul!
De volgende stap die zij neemt is dat zij mijn lat tussen duim en wijsvinger inklemt en met de overige vingers mijn ballen pakt. Haar andere hand gaat van beneden naar boven. Ik houd het echt bijna niet meer. Eigenlijk al heel lang niet. Gelukkig stopt mijn lief heel even.
Hmm... ik denk dat ik nog een half uurtje zo door ga! Je mag heel even bijkomen.
Ik krijg niet heel lang de gelegenheid om bij te komen, want ze begint mijn eikel tegen haar borsten te wrijven. Dit duurt niet lang, want haar greep verandert nu weer. De ene hand beweegt omhoog, terwijl tegelijkertijd de ander omhoog gaat. Ik sta echt op knappen nu. Ik beweeg veel met mijn heupen en zo nu en dan sla ik kreten uit die een oorsprong hebben ergens in de oertijd of zo.
Ik denk dat ik je ga laten winnen. Nee, toch lekker nog niet.
Ze smeert mijn eikel nu in met glijmiddel en begint met duim, wijsvinger en middelvinger aan draaibewegingen te maken over mijn eikel, alsof zij een bout ergens indraait. Dit duurt niet heel kort kan ik je zeggen. Ik hou het echt bijna niet meer. Mijn eikel is zo gevoelig. Ik denk dat ik een paar dagen geen ondergoed aan kan.
Even weer afleiden nu.
Zachtjes begint ze nu mijn ballen te kneden. Haar vingers stimuleren mijn prostaat door onder mijn zak flink wat druk uit te oefenen. Toch is het heel geraffineerd wat zij doet, want onderin aan het begin van mijn pik voel ik dat zij met haar andere hand wel degelijk nog zachtjes rukt.
Genoeg geweest! Je gaat je weer concentreren, nu!
Van onder naar boven gaat één van haar handen één voor één nu omhoog. Het is een niet al te vaste greep, dus daardoor des te meer gemeen. Ik voel de neiging om te gaan spuiten weer op komen en heb er geen….
Kut!!! Weer verloren.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.