NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Ontmaagdingsverhalen: Mijn eerste keer seks

8 min. leestijd 3K+ weergaven 48 lezers vinden dit leuk 0 comments
Om een vriendje of vriendinnetje te hebben op de middelbare school is heel cool. Natuurlijk lopen er altijd een paar tussen met een slechte reputatie, dat zijn dan ook vooral de meiden die vaak slet genoemd worden. Het is wel zo dat sletterige meiden populair zijn en veel aandacht krijgen omdat jongens daar vrij makkelijk iets voor terug krijgen. Al willen ze absoluut geen slet genoemd worden, toch zijn ze dat meestal wel. Dan heb je nog jocks, die zijn misschien wel het ergste van allemaal. Zodra er drank in gaat veranderen ze van brave sportmeiden tot de ergste soort sletten die er zijn. Zo dronken dat ze niet meer weten dat ze het bed met iemand gedeeld hebben. Je kan beter wegblijven van jocks, van dit soort meiden komen vaak problemen. Dan is er nog een groep over, de meiden die maagd zijn en heel graag geneukt willen worden maar dat geluk nog niet hebben gehad. Dit soort meiden kunnen helemaal wild worden en omgetoverd worden tot godinnen als je het juist aanpakt. Dit soort meiden willen heel graag maar zijn vaak te verlegen om stappen te zetten.

Nog steeds maagd...

Mijn vriendin en ik zijn beiden nog zo maagd als het maar kan. Wat we tot nu toe met elkaar hebben gedaan is zoenen. Eerst was het gewoon rustig zoenen, toen we hier steeds meer ervaren mee werden en elkaar beter leerde kennen gingen we over op tongzoenen. Dit was al gelijk een hele spannende stap. Na een tijdje hadden we het tongzoenen (naar ons idee) best goed onder de knie. Soms zitten we 15 minuten achter elkaar te tongzoenen. Als ik mijn vriendin zoen hou ik er best van om een stapje verder bij haar te gaan. Heel soms dan laat ze het toe dat ik mijn op haar shirt leg op de hoogte van haar borsten. Er zit niet veel vaart in, ik mag namelijk nog steeds niet mijn handen op haar blote borsten leggen. We doen dingen in een heel rustig tempo, aangezien we nog wel moeten leren hoe het hele sexleven in elkaar zit. Beiden zijn we erg verliefd, dus dat zit in ieder geval wel goed. Mijn moeder heeft wel eens gezegd dat je eerste liefde waarschijnlijk niet de persoon is waarmee je gaat trouwen. Op de middelbare school is het meer dat je graag een vriendje/vriendinnetje wilt omdat je hormonen dan ook flink actief zijn en nog in de ontdekkingsfase zit.

Maagdelijkheid verliezen aan Melissa

Ik wil wel dat Melissa mijn eerste liefde blijft. Ik wil mijn maagdelijkheid verliezen samen met haar. Melissa’s ouders zijn ook vrienden met mijn ouders. Ze gaan het weekend samen weg, daarom blijft ik bij Melissa slapen aangezien we het huis voor ons alleen hebben. Dit heeft ons hopelijk voldoende tijd om elkaars lichaam beter te leren kennen. Ze heeft namelijk aangegeven een stapje verder te willen gaan dan normaal. Zonder dat onze ouders ook maar in de buurt zijn kunnen wij lekker ons gang gaan. Ik ben vol energie om Melissa te zien en een heel weekend met haar door te brengen. Vandaag ben ik naar het winkelcentrum gegaan om een mooi bosje rozen voor haar te kopen, dit weekend moet namelijk speciaal worden. Op deze manier hoop ik punten te winnen. De bloemen zijn gehaald en ik ben op weg naar huis. Melissa woont vlakbij het winkelcentrum dus ik kom helemaal fris met een bosje bloemen in mijn hand bij haar huis aan. Onze ouders zijn al vertrokken, ik zet mijn fiets in de achtertuin en loop via de achterdeur naar binnen. Zodra ik de deur dicht doe komt ze razendsnel van de trap af. “Hey lieverd! Ik ben zo blij dat je er bent!” Ik geef haar een knuffel en een paar flinke zoenen. Ze drukt mijn lichaam sterk tegen die van haar, ze begint met veel passen te zoenen. Op dat moment kreeg ik zoveel lieve gedachten over haar, dat zij de ware liefde voor mij is. Ik hou echt van haar. “Zullen we naar mijn kamer gaan? Muziekje luisteren en een beetje chillen.” Melissa pakte mijn hand vast en we liepen naar haar slaapkamer. Nog geen seconden in haar kamer en ze staat weer helemaal tegen mij aangedrukt en begint weer zo te zoenen als beneden, flink wat tongzoenen volgen. “Ik hou er zo van om jou te zoenen,” zei Melissa. “Jou zoenen is ook zeker niet verkeerd” zei ik op een grappige toon. We gingen op haar bed zitten en gingen weer verder met zoenen. “Hoe denk je erover om onze kleren uit te doen? Dan kunnen we elkaars lichaam beter ontdekken, je mag het ook zeggen als je dat nog niet wilt." “Dat lijkt mij heel fijn. We kunnen elkaar helpen." Eerst maar onze schoenen uit, wel zo makkelijk. Allebei nerveus maar vol nieuwsgierigheid om elkaar dan eindelijk naakt te zien. Mijn hart ging voor mijn gevoel alle kanten op en in mijn penis begon ook al harder te worden.

Broek los, shirt uit...

Ik ging voor haar staan en hielp met het uitdoen van haar shirt. Ze had een best wel sexy beha aan. Ik maak de knoop van haar broek los en help haar met het uittrekken van de broek. Dat ze dit wilde was wel duidelijk toen ik haar string zag, zover ik wist had ze die namelijk helemaal niet. “Lieverd, je ziet er zo sexy uit. Help je mij met uitkleden?" “Tuurlijk!." Melissa helpt me, eerst rustig mijn shirt en daarna de riem en de rest van mijn broek. Dat mijn penis al flink stijf was dat kon ze nu wel duidelijk zien. Beiden hebben we ons ondergoed nog aan. Melissa zag er zo goed uit in die beha en string. Ik hoopte dat ik haar beha af zou mogen doen. Voor nu liggen we tongzoenend op het bed. Ze laat me dit keer wel aan haar borsten zitten. Ook hoor ik haar ademhaling hierbij veranderen. “Mag ik je beha losmaken?" “Dat mag zeker." Ik probeerde haar beha los te maken en af te doen, maar het voelde echt alsof ik 2 onbekende handen aan het besturen was. Melissa hielp met het losmaken. Ik leg mijn handen op haar blote borsten en begin langzaam over haar tepels te strelen. Ze begon nu een beetje te hijgen en zacht te kreunen. “Voelt het goed lieverd?" “Meer dan goed." Ik ging staan en trok mijn onderbroek uit. Mijn penis was nu wel behoorlijk in volledige erectie. “Wow, die is groot." “Dat komt doordat jij zo mooi bent. Wil je mijn penis vasthouden?” “Oke." Melissa legt haar handen op mijn penis. Ze hield mijn penis vast maar verder maakte ze geen beweging. Ik pakte haar hand om te laten zien hoe ze ongeveer moest bewegen. “Doe het ongeveer zo, dan krijg ik misschien nog wel een grotere." “Nog groter?” zei Melissa met een ondeugende toon. Na al een paar seconden begon ze steeds sneller en sneller te gaan. Het voelde zo goed dat ik gelijk een orgasme kreeg, al het sperma ging over haar handen heen. “Sorry! Ik was zo opgewonden en kon het niet meer houden." “Geeft niet schat, we hebben nog het hele weekend." “Kom hier, ik wil aan je vagina voelen. Mag je string uit?” “Zeker."

Mijn eerste keer

Langzaam trekt ze haar string naar beneden. Onze handen streelde elkaars lichaam. Mijn rechterhand ging langzaam richting haar vagina terwijl mijn linkerhand nu haar harde tepels streelde. Het luisteren naar haar ademhaling was zo opwindend, hieraan kon ik merken hoe opgewonden ze op dat moment was. Ik ging met mijn vingers over haar vagina. Ze pakte mijn hand en duwde mijn middelvinger haar vagina in. Het gevoel wat ik hierbij kreeg was echt niet te beschrijven. Mijn hartslag ging flink omhoog, ik duwde voorzichtig een tweede vinger bij haar naar binnen en begon steeds iets sneller te vingeren. Ze kuste vrij ruig in mijn nek toen ik haar vingerde. Toen kwam ineens de vroeg of ik haar wilde likken. Dit had ik wel veel in pornofilmpjes gezien. Ik stemde hiermee in want ik was wel benieuwd hoe dat zou voelen. Ze ging op haar rug liggen met haar benen helemaal wijd. Ik pakte met mijn handen haar benen vast en ging met mijn hoofd naar haar vagina en begon rustig te likken. Toen mijn tong een paar keer over haar clitorus ging hoorde ik een flinke kreun. Ze legde een hand op mijn hoofd, met de andere hand pakte ze stevig haar eigen borsten vast. smaak van haar vagina was wel apart, natuurlijk had ik dat wel kunnen verwachten. Wat had ik dan moeten verwachten? Het bed begon ook steeds natter te worden, zo lang was ik nog niet aan het likken maar er kwam veel vocht uit haar vagina. Ondanks ik dat ontzettend geil vond wilde ik ook wel wat aandacht. “Wil je mij pijpen terwijl ik je lik?” “Okay is goed.”

Tongend over mijn eikel

Ze ging op mij liggen met haar vagina dichtbij mijn gezicht. Kort daarna voelde ik haar tong over mijn eikel gaan, het duurde niet lang voor mijn hele eikel in haar mond zat. Dat voelde echt goddelijk, een gevoel om nooit meer te vergeten. Ik kreeg al het idee dat ik waarschijnlijk weer zou klaarkomen. Het liefst in haar mond, maar dat zou ze waarschijnlijk toch niet willen. “Schatje, je laat me dingen voelen die ik nog nooit gevoeld heb, ik ga voor je klaarkomen. Wil je het proeven? Dat van jou heb ik al geproefd.” “Dat weet ik niet, ik wil het liever met je doen. Zullen we het proberen?." “Ja, dat lijkt me geweldig. Weet je het zeker? Ik heb een condoom.” “Pak de condoom, ik wil je.” Zo gespannen als ik was pak ik mijn broek en doe ik mijn portemonnee open. Ik pak de condoom, maak de verpakking open en doen hem om mijn harde penis. Ze pakt me vast, nog nooit had ze zo ruig gezoend. “Weet je echt zeker dat je dit wilt?” “Ja, doe het. Ik wil je in me voelen.”

Mijn orgasme

Ik ga bovenop haar liggen. Jeetje wat was ik nerveus. We gingen verder met zoenen terwijl ik langzaam mijn penis bij haar naar binnen duwde. Haar ogen gingen soms even dicht toen ze kreunde. Geen moment kon ze stil blijven liggen. We keken elkaar diep in de ogen aan terwijl we zachtjes heen en weer bewogen. Het voelde zo goed, stopte dat gevoel maar nooit. Na een tijdje kwam ik klaar, in de condoom natuurlijk. Ik haalde mijn penis uit haar. “Hoe voelde het voor jou?” “Ik voelde af en toe wel een beetje pijn. Maar het was alsnog geweldig. Het helemaal weekend ligt nog voor ons om te oefenen. Voelde het voor jou ook goed?" “Je was meer dan geweldig. Waren mijn kunsten ook goed?” Allebei lachend op bed hielden we elkaar vast. Het was best een opluchting dat we eindelijk is zo ver waren gegaan samen. In het vervolg zal het dus een stuk makkelijker gaan nu de ergste spanning eraf is. Hopelijk gaan we nog heel veel oefenen samen.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.