NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Mijn vrienden neukten mijn vriendin

4 min. leestijd 579 weergaven 25 lezers vinden dit leuk 2 comments

Ik kijk al een tijdje rond op deze website, maar dit is de eerste keer dat ik een verhaal schrijf. Ik dacht dat dit een veilige plek zou zijn om dingen te delen.


Ik wilde een ervaring delen die mijn vriendin en ik hadden. Ik zal geen echte namen gebruiken om duidelijke redenen. Dus we noemen mij Brian en we noemen haar Soenia. Ik ben 24 en zij is 22. We zijn nu bijna 2 jaar samen. Ik ben geboren in Canada maar haar familie emigreerde naar Canada vanuit Pakistan toen ze nog heel jong was. Haar familie is super cool, chill en open-minded en had geen problemen dat hun dochter een blanke vriend had.

Nog even tussendoor. Mocht je een keer een leuk avontuurtje willen beleven met meiden die oudere mannen zoeken, heb ik precies de website voor jouw. Bekijk deze site. Ik heb me ook al aangemeld en met succes!

Meld je hier aan voor Ineke SexyMariekeX0X

6 maanden een relatie

Hoe dan ook, toen dit gebeurde, hadden we ongeveer 6 maanden verkering en waren we erg verliefd. De zomer liep ten einde en ik en mijn vrienden hadden gepland om een weekend naar het vakantiehuisje te gaan. Soenia vond het altijd super cool dat ik tijd met mijn vrienden doorbracht. Ze gaf mij mijn ruimte en dat is een van de dingen die ik leuk vind aan haar. Ze stond op het punt om aan een nieuw schooljaar te beginnen en ze had een groot deel van de zomer gewerkt en geld gespaard voor het collegegeld. Ik vond het erg om haar de laatste week van de zomer alleen te laten, maar wilde het vakantiehuisje zelf niet missen, dus besloot ik haar mee te nemen. Mijn vrienden vonden dit goed, want zij vonden haar ook erg aardig.

Mijn halfbloed vriendin

Ik zal je vertellen hoe ze eruit ziet. Ze is een klein meisje, ongeveer 1.52 m lang, maar ook geen dun takje. Ze heeft rondingen op alle juiste plaatsen. Ze heeft donker haar, maar meestal heeft ze overal blonde highlights. Ze ziet er niet echt uit alsof ze in Azië geboren is; als je naar haar kijkt zou je denken dat ze Europees is of zo. Haar huid is zacht en een beetje crème-perzikkleurig. Ze was ook het eerste niet-Canadese meisje waarmee ik uitging en ook al heb ik in het verleden zowel goede als slechte relaties gehad, Soenia was anders. Misschien omdat ze uit een andere cultuur kwam, maar er was iets heel speciaals aan haar.

Geile avonturen

We gingen met z'n vieren naar het huisje. Het begon allemaal nogal gewoontjes. Maar 's nachts werd het een beetje wild. Ze had net gedoucht en kwam naar buiten in een van mijn t-shirts, zonder broek of korte broek aan. We hadden allemaal nogal wat gedronken, vooral zij.

We begonnen een versie van truth or dare te spelen en dat kwam uiteindelijk op een punt waarop een van mijn vrienden haar vroeg of ze een slipje aanhad.

Ze zei ja en de andere vriend vroeg welke kleur. Ze zei dat ze het ons zou laten zien als ik het zou toestaan. Ik was te dronken en te dom om beter te weten, dus ik zei dat ze haar gang moest gaan. Ze draaide zich om en tilde haar shirt op om ons haar perfecte kont in een zwarte string te laten zien. Ik trok haar naar me toe en gaf haar een klap op haar kont waar iedereen bij was.

Strak Pakistaans kutje

Toen werd haar gevraagd welke kleur haar beha had. Ze zei dat ze er geen droeg en we vroegen om bewijs. Dus tilde ze haar hemd op, gooide het opzij en toonde ons haar perfecte tieten. Ik trok Soenia weer naar me toe en liet haar bijna naakt op mijn schoot zitten. Toen begon het een eigen leven te leiden. Voor ik het wist, hadden mijn vrienden hun handen overal op haar lichaam, streelde haar tieten en grepen in haar poesje terwijl ze op me lag met haar ogen gesloten en glimlachend terwijl ze ieders aanraking voelde.

Pijpbeurt op haar knieën

Ik moet zeggen, ik had nooit gedacht dat ik zoiets leuk zou vinden, maar ik kon niet weerstaan hoe geil dit was. Ik liet alles op zijn beloop en binnen enkele minuten zat Soenia op haar knieën mij af te zuigen terwijl ze mijn vrienden aftrok. Uiteindelijk ging ze naar ons allemaal toe, zoog aan onze pikken terwijl ze naar ons opkeek met haar grote mooie ogen. We hebben haar die avond alle drie om beurten geneukt, in haar kutje en in haar mond. We deden uiteindelijk geen anale seks (daar was ze niet op voorbereid) maar ze nam ons uiteindelijk in haar mond en haar kut tegelijk. Dronken en buiten zinnen, vielen we allemaal in slaap in de studeerkamer.

Alleen met Soenia

Toen ik 's morgens wakker werd, was ik alleen. Ik keek rond en Soenia en mijn vrienden waren nergens te bekennen. Ik stond op om te plassen en hoorde haar kreunen vanuit een van de kamers. De deur stond op een kier. Ik gluurde naar binnen en zag dat Soenia door mijn vrienden werd genomen. Ze zag er zo verdomd heet uit.

Mijn pik werd meteen hard toen ik de liefde van mijn leven in pure vreugde en genot zag.

Dat was niet de laatste keer dat dit gebeurde. Dit heeft iets in onze relatie losgemaakt en we hebben hierna nog veel meer spannende avonturen beleefd. Als jullie dit leuk vonden, laat het me weten. Ik deel graag meer als je geïnteresseerd bent.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

 1. Mario
  27 juli 2021 om 10:27

  Supergeil!

  Beantwoorden
 2. Anoniem
  28 november 2023 om 18:12

  Iets ouder hier , maar ongeveer hetzelfde verhaal gedaan

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.