NIEUW verhaal Ik ben de gangbang slet

Mijn vriendin en haar seksrobot

10 min. leestijd 359 weergaven 2 lezers vinden dit leuk 0 comments

Na een uur montage stonden we voor ons nieuwe speeltje en keken zenuwachtig naar de aan / uit-knop. Hij zag er verrassend realistisch uit, bijna niet van een normale man te onderscheiden, precies zoals de website had beloofd. Ik had Emily de meeste cosmetische keuzes laten maken en dat werd weerspiegeld in zijn bleke, gespierde lichaam. Hij was kaal en zag er een beetje tijdloos uit, met een gladde huid en af ​​en toe een sproet die zijn hele gestalte bedekte. Hij torende boven ons allebei uit en viel vooral Emily in de schaduw, die van gemiddelde lengte was met een slank middel.

Sexrobot verhalen

Ze boog zich voorover en kuste me op de wang, nauwelijks in staat om haar opwinding te bedwingen. Ze had zich uitgekleed tot aan haar ondergoed terwijl we werkten en een glimp van haar ruime decolleté hielp mijn zenuwen te kalmeren. Ze had de hitte als excuus gebruikt, maar ik had gemerkt hoe gefixeerd ze op zijn onmenselijk stevige, gladde buikspieren was geweest, terwijl ze haar hand erover streek toen ze dacht dat ik gefocust was op de instructies.

Nog even tussendoor. Mocht je een keer een leuk avontuurtje willen beleven met meiden die oudere mannen zoeken, heb ik precies de website voor jouw. Bekijk deze site. Ik heb me ook al aangemeld en met succes!

Meld je hier aan voor Ineke SexyMariekeX0X

Haar hand ging naar zijn handpalm, aarzelde en kneep toen stevig.

Zijn lichaam kwam langzaam tot leven en zijn ogen fladderden open, keken eerst naar Emily en toen naar mij, terwijl hij oogcontact hield met een oprechtheid die aantoonde hoe geavanceerd de AI was.

"Hallo, ik ben de nieuwste persoonlijke metgezel SexyAI.

Selecteer mijn nieuwe naam." Zijn stem was erg menselijk maar ook emotieloos; hij klonk en zag eruit als een van de mensachtige robots uit een grote sciencefictionfilm.

'Cockbot,' zei Emily met een grijns.

"Wees aardig," berispte ik, en ik reikte naar haar kont om haar een zachte tik te geven. Ze gilde en giechelde.

'Hij zal je gauw genoeg over de bank buigen ... Ik zou niet aan zijn slechte kant willen komen.'

Ze keek me aan met een brede glimlach en draaide zich snel weer om naar de robot.

'Je hebt gelijk. Je nieuwe naam is Mark!' zei ze, haar ogen strak op zijn onderarmen gericht terwijl hij ze bewoog en een gevoel kreeg voor zijn nieuwe lichaam.

"Ik zal nu een paar vragen stellen om uw voorkeuren vast te stellen. Hoe groot zal mijn penis zijn?" hij zei. 'Enorm,' zei Emily giechelend terwijl ik met mijn ogen rolde. "Een exacte maat?" hij zei. "30 cm," flapte Emily eruit, diep blozend en op haar lip bijtend toen ik geschokt keek.

Een klein paneel ging onmiddellijk open en er klonk een zacht gezoem terwijl zijn penis langzaam naar beneden reikte, even volmaakt overtuigend als al het andere om hem heen. Na een paar seconden stopte hij en zwaaide hij lichtjes op een manier die een gevoel van zijn gewicht gaf, ondanks dat hij slap was.

'Jezus, je wilt niet dat het je doodt.'

"Prima. 25 cm."

De penis kromp een beetje en hing nog steeds veel lager langs zijn dij dan ik zelfs in porno had gezien.

"Diameter kan worden gekozen uit drie maten: gemiddeld, groot of extra groot."

'Extra groot,' zei Emily, zonder verlegenheid terwijl ze strak naar zijn pik staarde, die nu groter werd dan de dikte van haar pols.

"Zal ik domineren of ondergeschikt zijn?"

"Domineer," antwoordde Emily een paar seconden later dan ze had moeten doen, een beetje stotterend terwijl ze opkeek van zijn pik, haar mond kwam nooit helemaal dicht.

"Deze instellingen kunnen op elk moment worden gewijzigd en ik ben geprogrammeerd om te leren wat je leuk vindt van onze ontmoetingen. Laatste vraag: wie van jullie is de dominante partner?"

'Ik natuurlijk,' zei ze giechelend op mijn schouder. Ik begon te protesteren, maar realiseerde me hoe absurd het is om voor een seksrobot te discussiëren.

"Ik ben nu klaar om u te dienen."

Sex met de sexrobot

Emily en ik keken elkaar zenuwachtig aan en ik bood aan om de overgebleven dozen en instructies weg te ruimen, zodat we konden beginnen met een opgeruimde kamer. Ze stemde gretig in en wendde zich weer tot Mark, terwijl ze haar korte bruine haar achter haar oren naar achteren duwde terwijl ik papier en dozen van de vloer begon te verzamelen.

Toen ik de laatste verpakking uit de woonkamer droeg, hoorde ik een onderdrukt gegiechel toen het geluid van het zachte gezoem van zijn uitstrekkende penis terugkwam. Natuurlijk zou ze uiteindelijk haar zin krijgen, dacht ik met een glimlach.

Ik kwam terug de woonkamer in en ging achter Emily staan, niet helemaal zeker wat ik nu moest doen.

"Doe je kleren uit, gek!"

"Rechtsaf." Ik trok mijn shirt en pyjamabroek uit en nam de tijd voordat ik eindelijk mijn ondergoed naar beneden trok en op de stapel liet vallen. Ik was me al bewust van onze verschillen in lichaamstype, mijn dunne lichaam zag er bijna ondervoed uit naast zijn spieren. Emily grijnsde en keek van mijn slappe vijf centimeter naar Marks monster.

"Jaloers?" zei ze met een boze grijns.

'Ik weet zeker dat ik er gauw genoeg zal zijn,' mompelde ik. Ze gaf me een liefdevolle kus en ik smolt toen ze me met haar schattige ogen aankeek.
"Kom op, laten we wat lol hebben!" Ze wendde zich weer tot Mark, die stilletjes had gestaan ​​en Emily tevreden had aangekeken. Ik zag zijn ogen omhoog gaan van haar kont om haar glimlach te begroeten, terwijl ik me herinnerde hoe de website had beloofd dat alle robots een ingebouwde libido hadden om de ervaring realistischer te maken. Ik kon het hem tenslotte nauwelijks kwalijk nemen. Emily's kont was net zo geweldig als al het andere aan haar.

Ze kwam langzaam op haar knieën en, haar moed verzamelde, tilde zijn pik op en bekeek hem van onderaf.

'Jezus, het is zwaar', zei ze, terwijl ze hem langzaam streelde.

Een robotpik van 25 cm

Mark zuchtte zachtjes en zijn pik zette zich uit als een mechanische slang en groeide snel tot de beloofde 25 centimeter plus wat Emily had toegevoegd terwijl ik in de keuken was. Hij was groter dan haar arm en ze liet hem lachend op haar gezicht vallen.

"Dit is het beste verjaardagscadeau ooit", zei ze met haar hoofd achterover gebogen en Marks lange, bleke lul gedrapeerd over haar kin. Ze kuste langzaam tot aan het hoofd, dat op haar pony rustte, en bracht beide handen eromheen, niet in staat om helemaal rond te komen.

Ik wist niet zeker wat ik moest doen, liep achter Mark aan en ging op de bank zitten, terwijl ik met een vertrouwde mix van schaamte en opwinding opmerkte hoe mijn eigen 3 inch langzaam hun volle 5 werd.

'Wat, wil je zijn kont beter kunnen zien?' Vroeg Emily met een knipoog terwijl ze haar handen over de volle lengte van Marks pik op en neer bewoog. Ik kon niet ontkennen dat het een mooie kont was, stevig en rond en aanzienlijk groter dan de mijne.

'Mark,' zei Emily, met een gemene grijns die terugkeerde, 'waarom ga je niet naast mijn vriendje zitten om je op je gemak te voelen?'

Hij draaide zich om en glimlachte naar me met dezelfde authentieke blik als vroeger. Zijn pik zwaaide voor hem uit en raakte bijna mijn neus toen hij tussen mij en de armleuning van de bank ging zitten. Zijn schouder lag tegen de mijne en het gevoel van zijn gladde spieren deed me nog meer in de kussens krimpen. Emily sprong op de bank en leunde over mijn schoot, terwijl ze haar roze beha langzaam over mijn pik liet glijden.
Ik kronkelde en ze lachte.

"Geniet je van de show?"

Toen ik er niet meer uitkwam, keerde ze terug naar Marks lul, die onmogelijk recht uit zijn schoot stond. "God, dit ding is echt een paal." Zei Emily, terwijl ze de schacht met haar twee kleine handen vastgreep en haar nek optilde om naar de punt te kijken. Ze kuste het zachtjes en opende haar lippen, slikte de eerste centimeters door en sloot haar ogen van verrukking. Mark slaakte nog een zucht en reikte met zijn eigen grote handen naar Emily's kont, die verleidelijk boven mijn schoot lag.

'Emily, zou je het leuk vinden als ik over je kont wreef?' Vroeg Mark. Zijn toon was niet veranderd, maar de vraag klonk grappig van hem, waarschijnlijk als gevolg van het feit dat de robots waren geprogrammeerd om altijd te vragen, ondanks dat ze wisten wat klanten sowieso het beste zouden willen.

Emily moest zijn pik uit haar mond trekken om te lachen, maar ze hield geen seconde op hem te strelen. 'Doe wat je wilt, Mark. Ik ben helemaal van jou.'

Marks ogen concentreerden zich intens op de bovenkant van haar hoofd, dat weer op en neer ging op de 5 centimeter van hem die ze in haar mond kon passen. Zijn grote hand omhulde haar ronde wangen en sloeg ze zachtjes, waardoor ze kronkelde en kreunde. I

k was nu helemaal stijf en kon amper het gevoel aan van haar gladde dijen die rond mijn pik bewogen.

Ze kon het ook zien en duwde haar kont nog verder de lucht in, genietend van mijn kronkels. Mark liet een vinger onder haar niet passende slipje glijden en ik kon aan Emily's zucht zien dat hij in haar had geduwd. Ze bewoog haar heupen op en neer op zijn hand terwijl ik haar slipje voor haar langs haar benen trok en iets zei over ze uit de weg ruimen terwijl ik alleen maar wilde kijken.

Mark en Emily maakten allebei sneller en begonnen meer lawaai te maken. Haar gekreun klonk luider en terwijl ze begon te beven, trok ze zijn pik uit haar mond en draaide zich op haar rug, haar hoofd lag naast zijn pik en glimlachte naar me.

'Laat me klaarkomen lieverd', zei ze met een rood gezicht en opgewonden.

Toen ik eindelijk een taak kreeg waar ik me prettig bij voelde, glipte ik onder Emily vandaan en ging op het uiteinde van de bank tussen haar benen zitten. Emily nam Marks lage, zware ballen een voor een in haar mond en zoog er zachtjes op, terwijl ze hem gretig aankeek. Ik trok haar zachte dijen over mijn schouders en ze klemde ze om mijn oren zoals altijd, ritmisch met mijn heupen op mijn gezicht.

Ik likte snel en gretig zijn stijve pik. Ze was zo nat, zelfs nog natter dan toen we het er de afgelopen week over hadden dat we moesten wachten op het nieuwe speeltje.

Onze gesprekken eindigden altijd met haar zittend op mijn gezicht en vertelde me lachend opgewonden hoe ze hem eruit zou laten zien en wat hij met ons beiden zou doen.

'God, ik ben er klaar voor. Sta op Mark.' zei ze terwijl ze opstond. Ze trok me terug naar een zittende positie op de bank en boog zich weer over mijn schoot, maakte haar beha los en liet haar ronde borsten zachtjes op mijn pik vallen. Mark stond geduldig met de haan in de hand.

"Neuk me alsjeblieft" zei ze met een grote grijns, en Mark ging op zijn knieën op de bank zitten en sloeg zijn handen om haar kleine middel. Hij glimlachte naar me terwijl hij het hoofd naar binnen duwde. Emily slaakte een zucht en zakte een beetje op mijn schoot. Ze liet haar hoofd tegen het kussen rusten met haar borsten op mijn dij.

"Hij is zo veel groter dan jij, dit is zo goed."

Ik had nu alle voorwendsels opgegeven en snakte naar adem als een idioot, streelde mezelf snel en keek snel heen en weer tussen haar uitdrukkingen van absoluut genot en Marks gigantische lul, stap voor stap in haar verdween. Mark sloeg weer op haar kont, liet het roze achter en trok zich terug naar de punt en toen langzaam weer naar binnen, nadat hij haar de eerste 15 of 18 centimeter had gegeven.

'Ik zei toch dat je het niet zo lang nodig had,' lukte het me eruit te komen. Emily giechelde tussen kreunen door.

'Mark, laat mijn vriendje aan je vingers zuigen, alsjeblieft.'

Ik slikte en keek weg, beschaamd toen Mark glimlachte met dezelfde neutrale glimlach en twee grote vingers in mijn mond duwde.

"Wees braaf, liefje, of je zuigt aan iets veel groters", zei Emily, en ze richtte zich snel weer op de enorme singel die nu diep in haar zit.

Mark versnelde en duwde een indrukwekkend stuk van zijn pik in en uit haar met een mechanische snelheid. Ondanks dat hij er nog steeds perfect menselijk uitzag - veel perfecter dan ik trouwens - kregen zijn bewegingen met grotere snelheid een robotachtig karakter. Emily slaakte een kreet en beet op de kussens terwijl haar ronde billen tegen Marks buikspieren sloegen. Ik had amper tijd om me belachelijk te voelen met Marks hand in mijn mond terwijl ik mezelf steeds sneller wreef.

"God, ik kom! Kom in me, Mark!" Emily gilde, terwijl ze haar kont in de lucht stak en schudde op mijn schoot.

Ik explodeerde terwijl ze sprak en bedekte de zijkant van haar borsten en mijn buik. Mark slaakte weer een van zijn diepe happen en duwde zichzelf volledig in haar, terwijl hij zijn pik vasthield terwijl zijn spieren zich spanden en zijn ogen dichtsloten.

Sperma over het lichaam van Emily

Emily schreeuwde en zakte in elkaar, beefde terwijl zijn sperma over haar dijen en op mijn schoot liep. Mark trok zich terug en liet nog een lange spurt haar rug bedekken, een deel kwam op mijn schouder en gezicht. Emily keek op, uitgeput en gloeiend, en giechelde, terwijl ze het sperma van mijn wang kreeg met haar vingers en ze in haar mond stopte.

'God, dat was geweldig. Schat,' zei Emily, terwijl ze opstond en me op mijn rug duwde.

Ze liet haar kont op mijn gezicht zakken en ik likte alles liefdevol op, genietend van de schijnbaar eindeloze hoeveelheden die eruit kwamen.

Ze sloot haar ogen en kreunde zachtjes terwijl ik likte, en steeg toen van mijn gezicht af.

'Laten we allemaal samen douchen!' zei ze, terwijl haar borsten stuiterden en naar de badkamer rende.

Ik keek naar Mark en hij glimlachte en sloeg een arm om mijn schouder terwijl we naar de douche liepen.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.