NIEUW verhaal Oranje gangbang tijdens WK voetbal

MILF neukt oppas als verjaardagscadeau

4 min. leestijd 3K+ weergaven 46 lezers vinden dit leuk 1 comments

LEES HIER EERST DEEL 1

Ik zou mijn verjaardag graag alleen met jou willen vieren.. Dat is leuk om te horen, ga zitten dan haal ik iets te drinken... Wijn is goed voor je'. Ja, dat is een goed idee! Toen ik de keuken inging om de wijn uit de koelkast te halen, maakte ik mijn bovenste rits iets meer los en trok ik de rits ook iets meer naar voren, zodat ik nu veel van mijn lichaam liet zien. Toen ik terug de woonkamer in liep zag ik zijn ogen gelijk op mij gericht.  Ik bukte om hem zijn glas wijn te geven en zorgde ervoor dat hij een oogje op mijn borsten kreeg.   Ik kon hem horen ademen alsof hij op het punt stond een orgasme te krijgen... Hoe vroeg of ik mee ging naar de eetkamer? Neem je glas mee dan haal ik de fles uit de koelkast.  Toen ik voor hem liep, zorgde ik ervoor dat hij mijn benen goed kon zien. Toen we gingen zitten om te eten vroeg ik hem wanneer hij naar de universiteit zou gaan... Aangezien ik op zoek zou moeten gaan naar een nieuwe oppas. 

Het perfecte verjaardagscadeau

Oh ik heb het je niet eerder gezegd maar ik heb een jongere broer die misschien wel wilt oppassen als vervanging.  Dit wordt alleen maar beter dacht ik.. Hoe oud is hij? Hij wordt 18 over een paar weken. Perfect. Ik dacht dat hij precies de juiste leeftijd had om op te passen en een toekomstig neukmaatje te worden. Neem hem de volgende keer mee en stel hem aan mij voor. Ik denk dat hij perfect als oppas zou zijn als hij zo goed is als jij. Ah dat is lief! Ik heb het altijd leuk gevonden om voor ze te zorgen.  Je houdt toch wel contact Tom? Natuurlijk doe ik dat! Mooi, nu we bijna klaar zijn met eten. Ben je klaar voor je verrassing?   We hadden nogal wat gedronken en ik voelde me een beetje dronken, net als Tom, Kun je raden wat het is? Nee! Oke laten we naar de lounge gaan, terwijl we gingen zitten zorgde ik dat ik tegenover hem ging zitten. Ik deed mijn benen open zodat hij goed kon kijken naar mijn kutje aangezien ik geen ondergoed aan had. Ik keek naar hem en zag dat hij een schokkende blik op zijn gezicht had.   Vertel me dan maar wat je wilt voor je verjaardag! "Nou zie je, ik heb altijd gewenst dat ik op een dag alleen met jou kon zijn.. Ik vind je namelijk zo aantrekkelijk en hoopte dat je op een dag zou kunnen overwegen om seks met mij te hebben.. Zo dan heb ik dat maar gezegd…”   Oh en wat gaf jou het idee dat ik dat zou willen? Zei ik om hem te plagen. Mevrouw Tolsma, het spijt me zo dat ik het verkeerd heb gezien... Misschien is het maar beter als ik ga..

Zijn harde lul was ook een cadeau

Nee, dat hoeft niet want de avond is nog maar net begonnen en de jongens liggen toch al op bed. Het spijt me als ik je het verkeerde idee gaf, ik vind je namelijk wel leuk maar op een andere manier. Voordat je naar de universiteit zou gaan wilde ik deze verjaardag heel speciaal voor je maken, dus waarom doe je je kleren niet uit zodat ik die grote, harde, jonge lul van je kan pijpen. Een cadeau dat je alleen vandaag krijgt.   
Ik stond toen op en ritste mijn jurk uit en liet hem op de grond vallen. Ik stond helemaal naakt voor hem, hij trok zijn broek uit. Zijn lul schoot gelijk de lucht in. 
  Wat een lul was het toch, ik kon niet wachten om eraan te zuigen. Toen pakte ik zijn lul en op de trap naar boven te lopen.  Ik kon niet langer wachten, dus ik draaide me om en keek hem aan. Ik leunde achterover en opende mijn benen en zei dat hij zijn lul in mijn kutje moest doen en me moest neuken! “Ik heb nog nooit eerder seks gehad”.
Ik wilde zijn lul zo graag., toen hij zijn lul in me duwde zag ik het genot in zijn ogen. Ik zei tegen hem dat ik de hele nacht wilde neuken. 
Voor iemand die het nog nooit eerder had gedaan was hij zo geil, na nog geen 5 minuten kon hij het niet meer inhouden. "Oh fuck Oh fuck dit is zo lekker". Toen ik zijn sperma als een raket in mijn kutje voelde spuiten kreunde ik het uit van plezier! Ik heb zo lang op deze dag gewacht en om dit met je te doen was geweldig. Gaan we het nog vaker doen?  
Oh ja schatje, we kunnen het de hele nacht achter elkaar doen!
We gingen naar de slaapkamer en ik duwde hem terug op het bed en begon aan zijn lul te zuigen tot hij weer hard was.
Ik wilde zijn lul zo graag in mij voelen, dus ik pakte zijn lul en ging op hem zitten. Ik reed een uur lang op zijn lul, ik wilde dat hij nog 2 keer zijn zaad in mij zou spuiten.
Ik was ontzettend blij met zijn jonge, harde lul. Na een wilde neukpartij gingen we slapen, niet veel later was het alweer ochtend. Toen we beide wakker maken hadden we binnen enkele minuten alweer seks, moe was zijn lul zeker niet, zo hard en klaar om te gaan. Na een paar wilde uren was het voor Tom tijd om naar huis te gaan. We namen afscheid en bedankte elkaar voor de geweldige tijd. Nu maar stiekem hopen dat zijn broer mij ook een keer wilt doen over een paar maanden als mijn man in het buitenland is..

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. Joshy
    7 september 2022 om 10:17

    Te weinig opbouw, verhalen gaan te snel to the point…

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.