NIEUW verhaal Mijn BDSM dating ervaring in Nederland

Sex in de kerk “De heilige graal”

10 min. leestijd 622 weergaven 5 lezers vinden dit leuk 0 comments

Het jaar dat ik 20 jaar werd, was mijn verjaardag op de eerste dag van de retraite. Elk jaar ging onze jongerengroep van de kerk naar een retraite die ongeveer 6 uur rijden was van onze kerk. De hele groep, samen met de pastors, stapten dan in 2 kerkbusjes om de reis te maken. De leeftijd van de jongerengroep, is ligt tussen de 18 en 20 jaar. De reis was in wezen een 3-daags weekend dat bestond uit zwemmen, boogschieten, zeilen en een heleboel andere buitenactiviteiten terwijl je ook je relatie met God versterkte. Ik ging er elk jaar heen en het viel meestal rond de tijd van mijn verjaardag. 

Ik had een oogje op de oudere broer van mijn vriend en dat was geen geheim. We flirtten en betasten elkaar wanneer we de kans kregen, maar tot dan toe was ik er nooit verder mee gegaan. Hij en zijn oudere broer maakten altijd opmerkingen over mijn lichaam dat veel meer ontwikkeld was dan dat van hun zus (die een jaar ouder was dan ik) en onze andere gemeenschappelijke vrienden.

Nog even tussendoor. Mocht je een keer een leuk avontuurtje willen beleven met meiden die oudere mannen zoeken, heb ik precies de website voor jouw. Bekijk deze site. Ik heb me ook al aangemeld en met succes!

Meld je hier aan voor Ineke SexyMariekeX0X

In de slaapzaal van de kerk

Gedurende het hele weekend waren we altijd samen. De eerste nacht dat we aankwamen, sloop hij de slaapzaal binnen die ik deelde met zijn zus en we knuffelden en zoenden de hele nacht. Ik wilde zo graag dat hij over mijn poesje wreef onder de dekens, maar hij was bang dat zijn zus ons zou horen.

De volgende morgen stonden we in de rij bij de eetzaal om te ontbijten en tot mijn verbazing was de tafel voor onze kerk versierd met verjaardagsballonnen en een vrolijk verjaardagstafelkleed. Iedereen zong me een gelukkige verjaardag toe. Ik voelde me zo speciaal. De broer van mijn vriend liep naar me toe en gaf me een berenknuffel die me van mijn voeten tilde. Onze lichamen raakten elkaar en ik kon voelen dat hij een beetje stijf in zijn broek zat.

Die ochtend bestond uit bijbelstudie en gebed, gevolgd door een middag met ons luierend bij het zwembad en springend in het meer. Voor het avondeten gingen mijn vriend en ik douchen en maakten we ons klaar voor het avondeten. De broer van mijn vriend zat op ons te wachten op de tribune in de sportzaal en we hadden nog ongeveer 15 minuten te doden. Ik ging uit gewoonte bij hem op schoot zitten en we praatten terwijl we wachtten tot de etensbel ging. Ik zat maar een paar minuten op zijn schoot omdat een pastoor van een andere kerk zei dat ik op moest staan, maar in die paar minuten voelde ik zijn pik stijf worden en hij had een duidelijke bobbel.

Wandeling in het bos

Na het eten hadden we wat vrije tijd dus besloten we een wandeling in het bos te maken voordat het te donker werd. We hielden elkaars hand vast en praatten terwijl we het pad afliepen. Eenmaal uit het zicht van iedereen, pakte hij mijn hand en legde die op zijn kruis, terwijl hij me vertelde hoe hard ik hem de hele dag had gehad. Ik begon zijn broek los te knopen terwijl ik op de uitkijk stond om er zeker van te zijn dat niemand ons kon zien. 

Zodra ik zijn rits naar beneden trok, plofte zijn gezwollen pik eruit. 

Hij droeg geen boxershort. Ik begon hem te strelen terwijl ik naar hem opkeek om zijn reactie te zien. Zijn gezicht stond vol ontzag en hij rolde zijn hoofd naar achteren terwijl ik zijn pik sneller en sneller pompte. Ik nam de eikel in mijn mond en hij begon meteen mijn gezicht te stoten. Hij liet een paar kreunen en zei dat hij op het punt stond klaar te komen. 

Ik hield zijn heupen vast terwijl hij mijn hoofd vastpakte en in mijn mond neukte, zijn pik schokte en spoot sperma diep in mijn keel.

Ik stond toen hij zijn broek dicht knoopte en voelde hoe heet mijn kutje was. Ik wilde dat hij me daar en nu zou nemen, maar er kwam iemand anders het pad aflopen op het moment dat we weer bij onze positieven waren. Hij zei me dat mijn mond zo goed aanvoelde en we bleven daar een paar minuten staan en zoenden.

Mastruberen in een heilige kerk

Die nacht was ik nog wakker in bed, mezelf aan het wrijven en toen klonk er een lichte tik op ons raam. Ik gluurde naar buiten en zag de broer van mijn vriend me naar buiten roepen. Ik pakte een jas en ging naar buiten. De avondklok was al lang voorbij en we moesten oppassen dat we niet betrapt werden. Hij pakte mijn hand en we glipten weg, de bosjes in die direct achter de slaapzalen lagen. Er was een gerucht dat net achter de struiken een open plek was waar mensen elkaar zouden ontmoeten.

We gingen naar de open plek en het bleek een open plek te zijn die niet zichtbaar was als je aan de andere kant van de slaapzalen was. We streken neer achter een korte rij wilde maar dikke heggen. Hij ging op de grond zitten, haalde zijn pik weer tevoorschijn en vroeg me hem te pijpen. Het duurde niet lang voordat ik mijn hoofd op en neer bewoog, terwijl hij zijn hand op mijn achterhoofd had.

Hij kreunde en vertelde me hoe goed ik was in het zuigen van piemels.

Hij kwam weer in mijn mond en ik slurpte elke druppel op, maar zijn pik werd niet zachter. Ik klom op zijn schoot nadat ik mijn pyjama had uitgetrokken en liet mijn kloppende, natte kut op zijn harde pik zakken. Ik was erg gespannen en het duurde een paar pogingen voordat ik zijn dikke lul in mijn gat kon krijgen.

Ik begon wild op hem te stuiteren en hij tilde mijn shirt over mijn hoofd, waardoor mijn ronde borsten bloot kwamen te liggen.

Hij nam mijn tepels in zijn mond en ik huiverde onmiddellijk en begon klaar te komen. Hij legde zijn handen op mijn kont en begon in me te neuken.

Hij beukte op mijn kutje en vertelde me hoe nat en strak ik was.

Mijn orgasme begon zich weer op te bouwen en ik verlangde ernaar om voor de tweede keer klaar te komen. Ik voelde zijn twee vingers op mijn clitoris en dat bracht me over de rand. Ik maakte een luide kreun terwijl mijn kutje zich om zijn pik kronkelde. Hij explodeerde diep in mij op hetzelfde moment. Hij legde zijn hand over mijn mond, bang dat iemand ons zou horen.

Na het zingen de kerk uit

We hielden elkaar even vast en kusten elkaar. We hijgden en zweetten allebei terwijl we ons op de been probeerden te houden en ons aankleedden. We gingen stiekem terug naar onze slaapzalen en ik viel in slaap terwijl ik zijn warme sperma nog in me voelde.

Op de laatste dag van onze reis kregen we de opdracht om na de nachtelijke kerkdienst in de kapel de Bijbels en de gezangboeken te verzamelen en op te stapelen in de opslagruimte achterin de kapel. We moesten twee keer heen en weer om alles te verzamelen en op onze tweede reis was de kapel helemaal leeg. Hij hield met zijn voet de deur van de opslagruimte open en wij liepen naar binnen.

We stapelden de Bijbels, gezangboeken en wat andere spullen op de planken. Ik reikte naar een van de hogere planken en ik voelde zijn hand langs mijn jurk gaan.

Ik draaide me om en we begonnen te zoenen. Hij hield me in zijn armen en we wiegden lichtjes terwijl we kusten. Hij stak zijn hand nog een keer op mijn jurkje en gleed met een vinger in mijn slipje en wreef over mijn clitje. Hij fluisterde in mijn oor hoe graag hij me wilde proeven. Hij bracht zijn vinger naar zijn lippen en likte en zoog eraan.

Hij zei dat ik mijn been omhoog moest houden op een stoel die vlak bij ons stond en hij knielde en schoof mijn slipje opzij.

Mijn kutje schuimde van verwachting en hij voelde het. Hij zei verdomme meisje ik heb je nog niet eens gelikt.

De heilige graal "Zijn stijve pik"

Hij begon met zijn tong langs mijn clitje te strijken en likte met lange halen langs mijn kutlipjes. Ik liet een zachte kreun en gromde langzaam op zijn tong. Hij liet twee vingers diep in mijn sidderende kutje zakken en ik gooide mijn hoofd achterover in volle extase terwijl mijn orgasme me bijna overnam. Op dat moment hoorden we voetstappen door de hal komen en hij sprong op terwijl ik me met mijn rug naar de deur draaide en mijn jurk naar beneden trok.

Een van de voorgangers van onze kerk stak zijn hoofd in de kamer en zei dat hij dacht dat hij hier iemand hoorde en zei ons op te schieten zodat hij de kapel kon afsluiten. We haastten ons naar buiten en gingen zonder nog een woord te zeggen naar onze aparte slaapzalen. Omdat het de laatste avond van de retraite was, was het traditie dat alle meisjes een groot slaapfeestje zouden hebben in de gymzaal. Ik keek er niet naar uit omdat ik wist dat we elkaar nooit achter de slaapzalen zouden kunnen ontmoeten om te gaan neuken.

In plaats daarvan wreef ik zachtjes over mijn clit tot een onverwacht krachtig orgasme met het kwastje aan mijn boekenlegger dat ik in mijn bijbel bewaarde.

De volgende ochtend laadden we ons in de kerkbus om naar huis te gaan. Ik slaagde erin om een plaatsje te bemachtigen tussen hem en zijn oudere broer op de laatste rij van het kerkbusje. Omdat het een lange rit was, stopten we altijd voor de lunch en gewoonlijk deed iedereen een dutje op weg naar huis, uitgeput van het weekend vol plezier. Ik begon in te dommelen toen ik zijn vingers langs de voorkant van mijn kutje voelde gaan, door mijn pyjama heen. Ik draaide me naar hem toe en zag dat hij zijn andere hand in zijn broek op zijn pik had. Ik spreidde mijn benen iets zodat hij er beter bij kon en spreidde mijn deken over ons beider schoot.

Zuigen aan de verboden vruchten

Eenmaal bedekt, ging hij door met het wrijven van mijn kutje door de doorschijnende zijden pyjama die ik aanhad. Hij zag dat ik een natte plek had en vertelde me hoe sexy dat was.

Uiteindelijk stak hij zijn hand in mijn pyjama en plaatste ze precies bij de ingang van mijn kutje en liet ze daar.

Ik draaide me om en keek hem verward aan waarom hij niet bij me binnendrong. Hij had een duivelse blik op zijn gezicht en hij grijnsde. Bijna automatisch begon ik met mijn heupen tegen zijn vingers te stoten. Ik draaide rondjes met mijn heupen tot zijn vingers in me gleden. Hij haalde zijn vingers eruit en ik hijgde. Hij pakte mijn linkerbeen en legde het op zijn rechterbeen en sloeg zijn arm om me heen. Ik draaide mijn heupen iets naar hem toe zodat hij beter bij mijn kutje kon. Hij leunde voorover en fluisterde in mijn oor dat ik stil moest zijn omdat hij me wilde laten klaarkomen.

Klaarkomen in de kerk

Ik legde mijn hoofd achterover op de stoel en bedekte mijn gezicht met mijn deken. Hij duwde zijn vingers snel bij me naar binnen en ik moest diep ademhalen om niet te kreunen. Hij duwde snel in en uit me en voor ik het wist was ik aan het trillen en bijna klaargekomen. Ik had mijn heupen bijna helemaal van de zitting geheven, smekend of hij me in een uitzinnig orgasme wilde storten. Zonder het te beseffen, had ik bijna helemaal op zijn oudere broer geleund, die inmiddels wakker was geworden en toekeek hoe ik kronkelde en klaarkwam. Mijn ademhaling was zwaar en ik hapte naar lucht terwijl ik ook probeerde zo stil mogelijk te zijn.

Geneukt in de biechtstoel

Toen ik bijkwam van mijn discrete orgasme, zette ik me rechtop in mijn zetel en liet de deken op mijn schoot zakken. De broer van mijn vriend likte langzaam zijn vingers af met het puntje van zijn tong en glimlachte. Hij bewoog met zijn hoofd in de richting van zijn broer, alsof hij me wilde zeggen dat ik in zijn richting moest kijken. Ik draaide me naar rechts en zijn oudere broer haalde een kussen weg dat op zijn schoot lag en ik zag zijn stijve pik opveren buiten zijn korte broek.

Mijn hart ging tekeer omdat zijn pik nog dikker was dan die van zijn broer.

Hij leunde voorover en fluisterde, dat was heet maar nu moet ik klaarkomen. Ik was zo opgewonden door wat er net gebeurd was, dat ik hem graag gehoorzaamde.

Ik nam zijn dikke lul in mijn rechterhand en hij pakte mijn rechterbeen en zwaaide het over zijn linkerbeen.

Aan de andere kant van me werd mijn linkerbeen ook wijder gemaakt zodat ik nu helemaal gespreid lag. Ik stopte even om mijn deken terug te trekken tot aan mijn nek en draaide mijn hoofd naar links en sloot mijn ogen om het te laten lijken alsof ik sliep.

Mijn linkerhand werd naar een dikke pik geleid en mijn rechterhand ook.

Ze gebruikten elk de hand die het dichtst bij me was om mijn kutje door mijn pyjama te wrijven en te plagen.

Ik was weer helemaal nat. Sperma druipend uit mijn kutje over mijn dijen.

Terwijl ik het pompen van de pikken die ik in elke hand had versnelde, gleed de oudere broer van mijn vriend rechts van mij een vinger onder mijn pyjama en in mijn pulserende kutje. Hij deed het niet traag zoals zijn broer en ik was onmiddellijk aan het stoten en neukte zijn vinger. Mijn gedachten waren volledig leeg terwijl ik dichter en dichter kwam om weer klaar te komen. Ik versnelde mijn handen terwijl ik hun pikken streelde en trok ze af.

Al snel voelde ik hete zaad langs mijn handen lopen. Ik controleerde of niemand ons zag en toen slurpte ik hun sperma op en likte zo stil mogelijk hun pikken schoon.

De broer van mijn vriend leunde naar het raam en trok me dicht tegen zich aan. Hij wikkelde me in zijn armen en we vielen allemaal in slaap.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.