NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Pipi Langkous en Tommy’s rollenspel

5 min. leestijd 1K+ weergaven 12 lezers vinden dit leuk 0 comments
Zacht begint ze van onderaf zijn ballen te likken. Neemt zijn half harde pik in haar mond en laat hem diverse malen oneindig diep in haar geile mond verdwijnen. Melanie ziet er heerlijk uit vanavond met haar Pipi Langkous staartjes. Dit maakt haar flink jonger dan zij al is. Tommy kijkt verder verheerlijkt naar Melanies priemende kleine tietjes die strak op haar enorm slanke lijf naar voren wijzen. Tommy ligt door het heerlijke piemel spel van Melanie al enige tijd wijdbeens. Dit geeft de de 26-jarige de gelegenheid om vanonder het dekbed wat ter zijde geschoven is een hele kleine dildo tevoorschijn te halen. Ze neemt hem heel even in haar mond en schuift hem dan zonder te twijfelen in één beweging in Tommy's poepert. Terwijl zij dit doet kreunt de eveneens 26-jarige metselaar het uit van genot en pijn, want het is toch wel even wennen als je onverwacht anaal genomen wordt. Speels likt Mel zijn ballen en neemt al snel Tommy’s reeds harde pik weer in haar mond en bewerk deze met een professionele touch. Al liggend op zijn rug kijkt Tommy op naar de verrichtingen van zijn meisje en kreunt nog maar eens van genot. Tommy en Melanie zijn al dik drie jaar samen en hebben een pittig sexleven. Vaak doen zij het buiten in het bos of op het naaktstrand. Ook bezoeken zij regelmatig samen kinky feesten en parenclubs. Tommy’s IJfeltoren is inmiddels zo hard als beton en klopt van genot en verlangen. Melanie trekt de kleine dildo uit het bruine gaatje van Tommy en klimt vakkundig op hem. Daar laat zij eerst de flink opgezwollen paarse eikel van haar mannetje lekker langs haar reeds natte lipjes glijden, alvorens zij Tommy’s paal in één soepele beweging naar binnen laat glijden in haar immens natte kutje. Eenmaal zittend op Tommy’s harde paal draait Melanie even om en mikt met het dunne speeltje tussen de billen van haar lover en prikt in één keer weer het plastic staafje in de kont van Tommy. Dit is direct het startsein om direct een flink tempo in te zetten. Als een volleerde Amazone rijdt de 26-jarige receptioniste als een gek heen en weer, waarbij zij ook in dit zelfde ritme het pretstaafje in en uit Tommy’s anus laat glijden. Samen beginnen na verloop van tijd behoorlijk ongecontroleerd geluid te maken en het lukt Melanie inmiddels ook niet meer om soepel Tommy’s kontje te verwennen en trekt de dildo uit zijn gaatje. Tommy Pakt vervolgens Mel’s beide staartje en rukt deze stevig naar achter. Zo neemt de gespierde boy het heft in handen en wordt het tijd dat hij de boel gaat dirigeren. Tommy plant zijn duim op de clit van zijn meissie en laat haar in een stevig tempo heen en weer schuiven op zijn aangezwollen lat. Melanie’s tietjes dansen in het neukritme en alles is voor de eveneens 26-jarige bouwvakker die ook graag in de sportschool mag komen, een enorm geil schouwspel. Melanie houdt deze vorm van neuken niet lang vol. Niet alleen haar clitje wordt onder handen genomen, maar ook de vaginale stimulatie van Tommy's heipaal wordt haar langzaam te veel.
Oh, ik ga komen! Man, ik ga op je geile harde pik komen! Neuk me, neuk me zo hard als je kan godverdomme!
Hierna volgt een salvo van gesteun en gekreun die zijn weerga niet kent. Maar Melanie houdt ook niet op met het berijden van haar favoriete pik. Het tempo is inmiddels wel wat afgenomen, maar na enkele minuten voert de geile slet het tempo weer op. Zij helt naar achter en dat is voor Tommy weer het signaal om nogmaals haar knopje te stimuleren. Nu wordt het de neuknimf wat te veel en snel rolt zij van Tommy’s pik af en gaat op z’n hondjes naast hem op het bed zitten. Tommy begrijpt wat er van hem verlangt wordt en kruipt snel achter het geil omhoog staande achterwerk van zijn prinsesje. Terwijl hij zijn snikkel van achter in haar steekt duwt hij Melanie wat meer op haar buik en begint als een heipaal zijn Gerrit in haar flamoesje te rammen.
Oh man, je maakt mij gek! Neuk mij dan harder godverdomme, met die heerlijke pik van je! Neem me, neem me als je hoertje!
Meer aansporing behoefde Tommy niet om nogmaals de kracht van zijn stoten nog eens flink op te voeren. Gelukkig waren de buren overigens een dagje weg naar een pretpark, dus die zullen hier geen weet van hebben. Laatst was het geile stelletje ook flink bezig, toen er opeens politie voor de deur stond. Die waren door de buren gebeld met de vraag of ze even langs konden komen in verband met mogelijk huiselijk geweld in het huis naast hen. Tommy blijft maar pompen als een krankzinnige, maar hij zorgt er wel voor dat hij zichzelf in de hand houdt. Hij stopt tijdens het neuken ook nog eens zijn duim in Mel’s kontgat, wat direct reactie oplevert in de vorm van een stel oerkreten van de geile 26-jarige neukslet. Tommy heeft overigen niet het voornemen zijn geliefde vandaag anaal te nemen. Dit heeft hij namelijk de dag ervoor al flink gedaan en hij weet dat Melanie niet twee dagen achter elkaar een pik in haar anus kan hebben. Op eens trekt de metselaar zijn paal uit Mel’s kutje en kruipt in een soepele beweging voor haar hoofd. Hij pakt deze beet en dwingt zijn meisje om zijn opgezwollen geslacht in haar mond te nemen. Soepel neukt hij vervolgens haar mond, waarbij hij natuurlijk wel in de gaten houdt dat Melanie niet spontaan begint te kotsen. Hij deed dit, omdat hij in de verte voelde dat hij ging spuiten en in een stoot of twintig is dit dan ook het geval. Aangezien Tommy regelmatig aan de eiwit-shakes zit spuit hij een volle witte lating in de keel van zijn partner die dit met genoegen in één keer behendig weet weg te slikken. Ondeugend kijkt Lady Melanie omhoog en laat haar tanden zachtjes schuiven over Tommy’s gevoelige eikel en likt met haar tong de laatste druppels weg.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.