NIEUW verhaal Mijn BDSM dating ervaring in Nederland

Schoolmeisje en schooljongen fantasie verhaal

4 min. leestijd 349 weergaven 2 lezers vinden dit leuk 0 comments

Dit verhaal bestaat uit twee delen en bevat volwassen 18+ personages. Het eerste deel gaat over hoe een schoolfantasie, die ik met mijn vriendin wilde doen.  Het tweede deel is hoe mijn vriendin hetzelfde soort fantasie deed, maar ze had een eigen draai aan het geheel. 

Het begon allemaal, toen we op zoek gingen naar een kostuum voor haar Halloween bedrijfsfeest.  Ze wilde iets sexy's zijn omdat iedereen in haar kantoor het een beetje saai vindt, en dat wil ze veranderen.  We keken online en zagen een heleboel geweldige ideeën, maar geen van hen trok onze aandacht.

Nog even tussendoor. Mocht je een keer een leuk avontuurtje willen beleven met meiden die oudere mannen zoeken, heb ik precies de website voor jouw. Bekijk deze site. Ik heb me ook al aangemeld en met succes!

Meld je hier aan voor Ineke SexyMariekeX0X

Schoolmeisjes en schooljongens-outfit

Toen zagen we een sexy schoolmeisjes-outfit en een schooljongenspak. We vonden ze leuk. Ik dacht niet aan haar feestje, maar ik dacht aan een fantasie.  Ik vertelde haar over de fantasie.   Ze keek me aan en terug naar het scherm. Ze zei alleen voor de conditie en je kunt geen nee zeggen. Ik zei oké, wat is het. Ik moet het ook doen. Maar mijn vrienden zullen er zijn, als we het doen is het mijn beurt. Ik zei ok , ik ben altijd down voor wat gekke pret.  

De volgende dagen , zijn we gaan winkelen , voor onze schoolmeisje en schooljongen fantasieën .  Mijn vriendin vond een korte, en ik bedoel korte geruite rok , een wit hemd met knopen en witte kousen . Ik vond een marine v-hals trui, witte knoop en een rode geruite broek. De nacht dat we mijn fantasie deden, begon ik te doen alsof ik mijn vriendin en haar vriendin een lesje leerde.

Geil in een school kostuum

Ze wilde haar vriendin daar om een of andere reden. Ik vond het niet erg... Mijn vriendin en haar vriendin waren afleidend door haar telefoon. Ze keken naar wat porno. Ik realiseer me dat ze oplet, en ik pak haar telefoon af. Ze doet helemaal boos.  Ik blijf doen alsof ik les geef. Dan ga ik naar mijn bureau en doe alsof ik een telefoontje van de directeur krijg en de kamer verlaat. Mijn vriendin en haar vriendin begonnen haar telefoon te zoeken, en toen vonden ze mijn telefoon.

Toen begonnen ze te kijken door mijn telefoon, en ze zagen een aantal foto's van mij naakt, in strings en zeer seksuele houding.

Toen ik terug in de kamer kwam, zag ik ze lachen. Ze zeggen dat ze mijn telefoon hebben meegenomen. Ze zeggen dat er twee dingen moeten gebeuren waardoor ze het niet aan de directeur vertellen. Ze zeggen dat ik haar telefoon terug moet geven en dat je seks met mij moet hebben en mijn vriendin kan toekijken.  Ik zei ‘oké. Ik begon haar naakt te strippen, toen likte ik elke centimeter van haar lichaam, inclusief haar kutje. Ze begon te schreeuwen. Toen stond ik op en deed mijn kleren uit.  Toen ik eenmaal naakt was, hoorde ik haar vriendin zeggen oh mijn god. Ik glimlachte en duwde hem erin. Ik bleef maar doorgaan. Ze kwam. Ik nam mijn lul naar buiten en spoot een enorme lading over haar tieten heen.  

Deel 2 van mijn schoolmeisje en -jongen fantasie

De volgende avond begon ik met een v-hals trui en een geruite broek aan. Deze keer was ik het als de student met de vriendinnen van mijn vriendin als mijn klasgenoten.  Ze ontwierp de hele woonkamer als klaslokaal.  Ik was verrast.  Ik zat achterin de klas. Mijn vriendin vertelde me dat ik op mijn telefoon moest zitten en niet op haar moest letten. Ik zei oké, maar ik kan het niet helpen want ze zag er zo sexy uit in een strakke gele rok met een blauwe blouse met veel decolleté. Ik bleef naar haar kijken, en ik werd opgewonden... af en toe roept ze me, en ik zat niet op te letten.  Dan roept ze me naar het bord, en ik was had een harde, en ik merkte het niet eens. Al haar vrienden moesten lachen.

Ze merkt mijn harde pik op, en beveelt me te strippen.

Ik begon mijn kleren uit te trekken, en al haar vrienden wisten niet dat ik zo'n lichaam had. Ze hield me tegen toen ik in mijn ondergoed stond. Ze wees naar de bobbel in mijn onderbroek. Toen duwde ze me naar beneden op het bureau en trok mijn ondergoed uit en begon me te slaan met een liniaal. Daarna scheurde ze mijn ondergoed kapot.  En iedereen zag mijn lange harde LUL. Ze schreeuwden allemaal. Daarna legde ze me op het bureau en zat op mijn gezicht... Ze kwam bijna, maar ze stond op en reed mijn lul achterwaarts. Ze kwam , maar ik niet . Ze wilde dat haar vrienden me plaagden en mijn lul aanraakten . Allemaal, plaagden ze me zo, dat ik sperma lekte...toen vertelde ze me om af te trekken en te komen.  Binnen vijf minuten, kwam ik klaar.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.