NIEUW verhaal Rokjesdag, the day after (deel 2)

Sex in de stilte coupé van de trein

6 min. leestijd 3K+ weergaven 53 lezers vinden dit leuk 1 comments
Hi, ik ben Sjors (43 jaar). Ooit getrouwd geweest, nu vrijgezel. Geen kids. Niet echt een bijzonder leven verder totdat ik Cynthia ontmoete in de stilte coupe. Sex in de trein was voor deze ervaring met Cynthia alleen maar een natte droom. Nu doe ik bijna niet anders. Sex in de trein is nu eerder een ritueel dan uitzondering. Het is een soort fetisj geworden. Sommige gaan elke zondag naar de kerk, maar ik neuk elke zondag in de trein. De spanning om betrapt te worden brengt een flinke dosis geiligheid los. Je kan vast begrijpen wat ik bedoel. Reis je regelmatig met de trein? Dan kan ook jou dit gebeuren! Hier deel ik jou mijn avonturen met Cynthia. Lees over mijn verhaal en natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar jouw verhalen.
Heb je ook een trein avontuur dat je wilt delen? Reageer op dit bericht of verstuur gratis jouw verhaal. Deel je fantasie! Ik ben erg benieuwd... Gr, Sjors

Vroeger had ik nooit sex in de trein

Iedere vrijdag werkte ik op locatie voor mijn baas en dit was bijna honderd kilometer van mijn woonplaats. Telkens werd gezegd dat ze een ander zouden zoeken die dit werk ook kon maar er gebeurde maar weinig. Toen het weer tijd was om de lange reis te gaan maken stapte ik dan ook chagrijnig in de trein. Het enige geluk was dat het vakantie was voor de scholen en het was dan ook heerlijk rustig. Ik nam plaats en had zelfs het hele bankje voor mij alleen. Het zou een lange rit worden dus ik maakte mij het makkelijk en pakte mijn tablet om de tijd te gaan doden. Dit is misschien één van de sexverhalen die saai begint maar ik kan je vertellen dat ik de tablet niet lang nodig heb gehad. Al na een minuut of tien stopte de trein en zie ik een mooie brunette instappen. Ze zag dat ik keek en ik wendde dan ook maar snel mijn hoofd af en ging weer verder met mijn tablet. De brunette kwam mijn wagon binnenlopen en ging tegenover mij zitten. Dit was vreemd aangezien er plek genoeg was. Ze groette mij en ik probeerde net te doen of ze mij net niet had zien gluren en ik groette terug. De dame slaakte een diepe zucht en vroeg of ik ver moest. Weer haalde ik de tablet voor mijn gezicht weg en ik zei haar dat ik een baas had die vervelend was en die mij iedere vrijdag uren liet reizen. Bij het meisje was het niet de baas die haar ver liet reizen maar haar vader. Ze moest naar haar oma om die een paar uurtjes gezelschap te houden. Ook dit was bijna twee uur reizen. Ze vertelde dat ze veel liever iets anders had gedaan. Ik lachte wat en zeiden dat we beiden dan geen leuke dag tegemoet gingen.

Neuken in de sneltrein

Het meisje gaf mij gelijk en liet weten dat ze Cynthia heette. Ik stelde mij ook voor en ze vertelde dat ze net een vriendje had. Ze vroeg of ik kinderen had maar aangezien ik deze niet had vertelde ik dat haar. Ze zei dat als ik ze wel kreeg dat ik dan vast een betere vader zou worden dan die van haar. Ze had het gevoel dat haar vader expres op pad stuurde zodat ze dan met haar vriendje kon rotzooien. Aangezien haar beide ouders werkten was ze alleen thuis in de vakantie en dat vertrouwden haar ouders niet. Daarop zei ik dat het ook een vreemde conclusie was want als ze wilde kon ze ook ergens anders 'rotzooien' dan alleen thuis. Daarom verscheen er een ondeugende glimlach op het gezicht van de brunette. 'Wat wil je daarmee zeggen?', vroeg ze mij. Ze had het helemaal verkeerd begrepen want ik had er helemaal geen dubbele bedoeling mee. Toch zag je haar denken en ze was dan ook even stil. Ik probeerde het uit te leggen maar de boodschap leek niet aan te komen.

Cynthia had een idee...

Volgens haar had ik helemaal gelijk en ze had haar vriendje helemaal niet nodig om stoute dingen te gaan doen. Ook haar vader kon ze op deze manier terugpakken. Ze kwam ineens naast me zitten en legde een hand op mijn knie. 'Hoe groot is die van jou?', zei ze en ik raakte bijna in shock? Het zweet brak me bijna uit. De wagon was bijna leeg en ze ging met haar hand steeds verder van boven naar beneden langs mijn been. Af en toe raakte ze ook snel mijn kruis aan. Ik wilde zeggen dat ik hier geen interesse in had maar toen ik naar haar keek kon ik het niet over mijn lippen krijgen. Ze was een prachtige meid en ik zou haar waarschijnlijk toch niet weer zien. Verder kende ze alleen mijn voornaam. Met mijn hand begon ik ook rustig over haar lichaam te strelen. Het voelde erg spannend want we konden ook nog eens op ieder moment betrapt gaan worden. Mijn rits van mijn broek maakte ze los en ze streelde met haar vingertoppen over mijn boxer. Ik dacht dat ik wild werd van verlangen. 'Dit kan hier niet', fluisterde ik haar toe maar het enige wat ze deed was haar schouders ophalen. Volgens haar zag ik toch dat het kon en ik kon mij beter stilhouden want zo trokken we de aandacht. Ook wist ze met haar vingers toen mijn pik uit de boxer te krijgen en deze door de rits van mijn broek uit de broek te halen. Ze maakte zich het makkelijk op het bankje en ging met haar gezicht richting mijn pik. Wat begon als een goed gesprek zou overgaan in pijpen.

Gepijpt in de stilte coupe

Cynthia was geen beginneling dat kon je aan alles merken. Ze kon geweldig pijpen en genoot er zelf ook van. Het was echt heerlijk maar ik zat wel de gehele tijd angstig om mij heen te kijken of er niemand aankwam. Mijn pik werd wel steeds harder en Cynthia wilde dan na een tijdje ook meer. Ze bleef mij trekken en fluisterde dat ze door mij genomen wilde worden. Ze pakte mijn hand en schoof die langs haar riem bij haar broek en slipje in. Het was erg vochtig en daarop wilde ik ook alleen maar meer. Wederom fluisterde ik dat het echt niet zomaar in de wagon kon. 'Schijterd', zei ze en ze pakte mijn hand. We gingen naar het toilet. Het was echt een ongelooflijk klein hokje. Cynthia trok van tevoren haar broek uit en we gingen naar binnen. Ik ging zitten op de wc en vingerde haar eerst snel. Toen ik naar de geile brunette keek zag ik dat ze de ogen gesloten had en dat ze zachtjes kreunde.

Ongemakkelijk maar fantastisch

Het duurde niet lang of Cynthia ging bovenop mij zitten. Ze deed eerst voorzichtig maar ging daarna steeds harder. Mijn handen had ik eerst om haar heerlijke billen en ik ging strelend naar boven en haalde haar borsten uit haar blouse. Deze kneedde ik en ik likte er ook aan. We gingen een paar minuten door en ik zei dat ik moest komen. Andere standjes lukten helaas niet vanwege het ruimtegebrek en Cynthia ging staan en begon mij te trekken. Vanwege de ruimte zat ze bijna bij mij op schoot en kon ik haar heerlijk vingeren. Het zaad spoot er al snel uit. En ze speelde er mee met haar vingers. Toen ze een beetje sperma rondom haar tepels smeerde werd ik weer helemaal wild van opwinding. Cynthia had toen weer de ondeugende glimlach op haar gezicht.

Ze kon pijpen als een stoomtrein

Ze keek of er niemand aankwam en ik ging naar buiten. Een tijdje later kwam Cynthia aangekleed en wel er ook aan. We moesten nog een dik halfuur tot ik als eerste moest uitstappen. De heerlijke brunette kwam weer naast mij zitten en ze zei eerst weinig. Ze was helemaal in gedachten en leek het naar haar zin te hebben. Na een paar minuten begon ze weer aan mijn pik te friemelen. Ik keek haar aan en ze lachte. Dit keer besloot ik haar te helpen. Mijn pik ging door mijn rits en ze pijpte mij nog een keer klaar. Haar vertelde ik toen dat ze haar vader wel teruggepakt had. Ze knikte ja en lachte tevreden. Onze wegen scheiden een korte tijd later. Cynthia heb ik nooit weer gezien maar ik zal haar echt nooit gaan vergeten.  

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. Petra
    14 oktober 2022 om 21:50

    Hoi hoi.
    Is. Echt. Leker. Om in de trein. Te. Neuken ik zit. Er over. Na te denken. Om eens met m’n. Vriend. In. De trein. Te neuken. We. Zijn alle bij. Enorm geil

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.