NIEUW verhaal Rokjesdag, the day after (deel 2)

Tesla Model S(ex): Neuken op auto-pilot

5 min. leestijd 381 weergaven 1 lezers vinden dit leuk 0 comments

De afgelopen weken is mijn mannetje niet te houden. Hij neukt me lekker door het hele huis heen, staat open voor nieuwe seks ideeën en hij helpt zelfs mee in het huishouden! Ik herkende mijn man bijna niet meer terug. Ik zou haast denken dat dit een onbekende tweelingbroer van Rick zou zijn als ik niet beter zou weten. Rick krijgt namelijk vanuit werk een Tesla en daar is hij haast net zo verliefd op als dat hij verlief op mij is. Het duurt ook nog maar een week voordat de Model S(ex) binnenkomt!

Inmiddels ben ik vrijgezel en heb ik mij aangemeld op verschillende geile sexdatingsites (hihi). Je kan me hier vinden als TeslaSlet1

Nog even tussendoor. Mocht je een keer een leuk avontuurtje willen beleven met meiden die oudere mannen zoeken, heb ik precies de website voor jouw. Bekijk deze site. Ik heb me ook al aangemeld en met succes!

Meld je hier aan voor Ineke SexyMariekeX0X

Kom in contact met TeslaSlet1 via deze site!

Een week later staan we in de showroom om de auto op te halen. Rick heeft zijn nette outfit aangedaan, ondanks dat hij een dag vrij is. Hij ziet geweldig uit. Hij draagt een nette pantalon met een effen overhemd en een bijpassend gilette met stropdas. Hij is zelfs een langs de kapper geweest vanmorgen. Ik moet zeggen dat ik er ook niet verkeerd uitzie. Ik heb een mooi zwart cocktail jurkje met nette hoge hakken aangetrokken. Wat Rick niet weet, is dat ik geen stringetje draag onder mijn jurkje. Ik heb me goed voorbereid op deze dag.

Neuken in zijn Tesla op auto-pilot

We rijden een aantal mensen af om lekker onze nieuwe auto te showen en vervolgens hebben we lekker aan het strand gegeten. Stiekem probeerde ik Rick te laten merken dat ik geil was en zin had om lekker hard geneukt te worden. Volgens mij dacht hij alleen maar aan zijn andere nieuwe speeltje, want hij merkte niets op. Zelfs niet als ik het bijna letterlijk voor hem uit zou spellen. Na het toetje begon het al langzaam donker te worden en aangezien ik zin had, stelde ik voor om lekker naar huis te gaan voor vanavond.

Coole snufjes

Terwijl we terugliepen naar de auto, begon Rick te vertellen over allemaal coole snuf die er in de auto zaten. Zo vertelde hij dat er ook een automatische piloot op de auto zou zitten. Ik vond het maar een raar idee, maar zag er natuurlijk wel de mogelijkheden van in. In de auto drong ik aan om de automatische piloot te testen en Rick was daar ook wel voor te porren geloof ik. Na wat dingetjes in te stellen, begon de auto uit zichzelf te rijden. Ik schrok me kapot en vond het maar niet, maar ik moet zeggen dat ik er na een paar minuten wel aan gewend raakte. 

Geile rit naar huis

Het was best een lang ritje naar huis en we hadden alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten. We praatte wat over van alles en nog wat en niet geheel onbedoeld kwam het verhaal uit op de wilde avonturen van de afgelopen weken. Rick en zijn lekkere pik werden allebei wakker en dat kon ik natuurlijk niet aan mezelf voorbij laten gaan. Ik legde mijn rechterhand op de groeiende bobbel in zijn broek en de andere hand legde ik om de stoel heen, zo kon ik hem lekker zoenen terwijl ik ondertussen zijn pik met mijn handen masseerde. Hij wilde ook lekker met mij spelen, maar dat was natuurlijk erg lastig doordat we in de auto zaten. Hij is lekker aan mij overgeleverd.

Pijpen in zijn Tesla

Na elkaar lekker gezoend te hebben maak ik zijn broek open en begin lekker aan zijn pik te trekken terwijl ik hem diep in zijn ogen aankijk. Ik geloof dat hij wel weet waar dit naartoe gaat, want hij gaat lekker onderuitgezakt in zijn stoel zitten. Dit geeft mij dan ook de gelegenheid om los te laten met mijn hand en mezelf vast te zuigen met mijn mond. Ik begin Rick lekker langzaam en diep te pijpen, terwijl Rick lekker over mijn rug heen te wrijven met zijn vrije hand. Ik voer het tempo langzaam op en zuig ook steeds een beetje harder. Rick weet niet waar hij het zoeken moet en hij spuit zijn lading dan ook snel diep achter in mijn keel. Als een braaf sletje slik ik alles netjes door, zonder te morsen.

Geneukt worden met 130 km/pu

We reden de snelweg op en ik wilde ook aan mijn trekken komen. Dus ik vergreep me weer aan Rick zijn geslacht. Nog half bijkomende van het avontuur met mijn mond, duurde het even voordat hij weer paraat stond. Dit maal ging ik lekker bovenop zijn pik zitten en liet hem lekker in me kutje glijden. Toen hij vroeg of ik geen slipje aan had, vertelde ik hem bot dat ik dat al de hele avond probeerde te zeggen tegen hem. Ik liet hem lekker naar binnen glijden en begon lekker op zijn pik te rijden. Rick begon op zijn beurt langzaam zijn heup ritmisch omhoog te stoten en dat terwijl we inmiddels 130 op de snelweg reden, in het donker. Het was heerlijk. Auto’s die voorbij reden, keken ons verbaasd na en de enkeling die naast ons op reed, die bleef even naast ons rijden en maakte soms zelfs een foto. De aandacht was heerlijk, Rick was heerlijk en zijn pik was al helemaal geweldig. Wat een top plan was dit! Rick voerde iets in, in de navigatie en als snel reden we van de snelweg af. 

Parkeerplaatssex en opladen

We stopte bij een verlaten plekje op een parkeerplaats. Nog steeds waren we lekker aan het neuken. Rick deed de deur open en we gingen naar buiten. Ik ging lekker voorover gebukt staan met mijn handen op de motorkap van de auto. Zo kon hij me lekker van achter neuken terwijl hij naar zijn nieuwe auto kon kijken. Rick pakte mijn heupen stevig vast en begon me dit keer lekker van achter te neuken! Hij zat zo lekker diep in me dat ik het niet kon laten om lekker met mezelf te spelen. Ik begon met mijn vingers over mijn clitje te strelen en kwam daardoor al snel klaar! Rick had geloof ik nog niet genoeg gehad, want hij bleef mij maar doorneuken. Het lekkere hoge tempo in combinatie met het snelle stimuleren van mijn clitje zorgde ervoor dat ik al snel een tweede en een derde keer klaar kwam. Pas bij de derde keer kwam hij ook klaar. 

Tesla Model S ingereden

Na een klein beetje uithijgen en opfrissen, stapte we weer in de auto en reden we voldaan terug naar huis. Wat een nacht en wat en manier om onze nieuwe auto in te wijden.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.