NIEUW verhaal Moeder, oma en zoon sexverhalen: Ik neukte oma keihard terwijl mama stond te kijken (Deel 3)

Mijn SM-Nursing verhaal (deel 2)

9 min. leestijd 3K+ weergaven 52 lezers vinden dit leuk 1 comments
Deel 1 nog niet gelezen? Klik hier en lees eerst deel 1 uit de nursing verhalenreeks. Esther pakt nu een klein spuitje, vertelt me dat ze nu een klein ballonnetje in mijn blaas volspuiten gaat met water, en dat dan de katheter gefixeerd zit, daar diep in me, in mijn blaas. Ze koppelt het spuitje vast in een 2e opening, ik had die niet eens gezien. Maar echt vreemd is dat niet,
binnen de katheter loopt een piepklein tweede 'lumen' vertelt Esther me, daar doorheen spuit ze die 10 ml water, blaast zo dat ballonnetje op.
Ik voel daar niets van, het is alleen te voelen omdat Esther nu aan de katheter trekt, voelend of die wel goed vastzit. Dat zit ie, dus, het voelt even pijnlijk als dat ballonnetje tegen mijn blaasspier trekt.

Warme urine

Langzaam loopt de kan nu vol, en ik voel me, nou ja, kan het loslaten nu, voel me in vertrouwde handen bij Esther. Ik moest best nodig wel, niet vreemd, het blijft voor mijn gevoel maar stromen en al met al raak ik ruim een halve liter plas kwijt, heel lichtgeel van kleur. Dan draait ze het kraantje dicht, ik had niet eens gemerkt dat ze een kraantje aan de katheter had vastgekoppeld. De kan met mijn nog warme urine zet ze opzij. Maar, mijn blaas mag nu leeg zijn Esther is nog niet klaar met me, vertelt ze. Dat wist ik natuurlijk wel, ik heb haar vertelt wat ik in gedachte had. Maar, de uitvoering is aan haar, daarover heb ik niets in te brengen.
Ze schuift nu mijn voorhuid helemaal van mijn eikel, en nog verder, mijn pik is, met de katheter erin, geheel op oorlogssterkte. Ik wil dat ze me aftrekt, nu, ik ben geil, en als was in haar handen.
Die handen glijden intussen naar mijn tepels, en hoe klein mannentepels ook mogen zijn, door erin te knijpen, ze tussen haar vingers te laten rollen, maakt ze mijn hunkering naar meer alleen maar groter. Oeh, ineens vlamt er pijn door mijn linkertepel. Ik kijk, zie dat Esther glimlachend kijkt naar de klem die ze zojuist op mijn tepel plaatste, kijkt naar mijn nu van pijn vertrokken gezicht. 'De pijn zakt, heus, alleen, dat duurt even', zegt ze. Om vervolgens ook op mijn rechter tepel eenzelfde klem te plaatsen.

Mijn ballen in haar hand

Ik zuig lucht tussen mijn lippen, verbijt de pijn. Ze heeft gelijk, terwijl zij nu het touw rond mijn balzak losmaakt voel ik de pijn in mijn tepels al wat wegzakken. Ze rolt mijn ballen in haar hand, mijn pik schokt, zó geil makend lekker als dat is. Tot ze tegen mijn tepelklemmen tikt, er even gemeen aan trekt, zodat de pijn er weer helemaal is.
Dat pijn zó geil makend kan zijn, ik heb erover gelezen, nu voel ik het zelf.
Nu brengt ze een kettinkje tussen de klemmetjes aan, laat het even rustig op me liggen, kijkt genietend naar me, trekt dan even aan de katheter, wat een steek diep in me laat voelen. Ze tilt het kettinkje op, trekt er iets aan, ik ben niets dan tepel, gevoelige tepel.
'Klaar voor het volgende?', vraagt ze me dan.
En ja, dat ben ik. Er staan me nog twee ervaringen te wachten, heel verschillend van aard. Bij beide, overeenkomst, wordt er vocht, vooral water, bij me ingebracht en verdwijnt dat ook weer uit me, al verschilt het tempo van inbrengen en weer kwijt raken nogal. De hoeveelheid is toch ook echt anders. En ja, ik wil dit, allebei, al zie ik er toch ook wel op. Esther beloofd me een ontlading als ik allebei de proeven goed doorsta.

Met de billen gespreid

Voor de eerste moet ik mijn billen goed gespreid aanbieden aan Esther want ze moet goed bij mijn anus kunnen. Ik voel dat ze er een klodder glijmiddel op aanbrengt, een onderzoekshandschoen aandoet en dan met haar wijsvinger mijn aars ietsje binnendringt, al draaiend met de top van haar vinger. 'Dat gaat soepel, en ik zie en begrijp dat je je zorgvuldig hebt voorbereid, je bent klaar om geklisteerd te worden' zegt ze dan. Dan neemt ze de canule die die aan een slang zit, die weer onderin de kan gaat die aan een standaard is opgehangen. 'In de kan zit een halve liter water', zegt ze.
'Ik zet de kraan iets open nu, en zodra er water uit de canule komt druk ik die je aars in'.
Licht gespannen toch wel wacht ik af hoe dit gaat voelen. Dan is het al zover, uit de canule loopt wat water en zonder verder ook maar een moment te aarzelen drukt ze die mijn gat in. Maar waar ik enkele cm's verwachtte schuift ze hem diep in me, meerdere decimeters. Dan gaat de kraan open, en langzaam loopt er nu water mijn darm in. Ik voel er nog weinig van, komt natuurlijk ook omdat de canule best diep in me zit. Maar toch, na een tijdje voel ik wel dat mn buik, mijn darm, voller begint te voelen, dat de druk op mijn anus van binnenuit toeneemt. Gelukkig, de halve liter vocht zit nu in me. Alleen, geeft Esther me dan aan, ik ben nog niet klaar, echt niet.
Mijn plas die ik via de katheter kwijtraakte (ja, ik heb nog steeds geen controle over mijn blaas, een toch wel raar gevoel dat ik nu gewoon leegloop, of ik nu wil of niet) giet ze nu in de kan waar vanuit het mijn anus in kan lopen.
Ja, dat mag gerust even duren, en zeker, in die minuten voel ik de druk echt wel toenemen.

Slang uit mijn aars getrokken

Stilletjes hoop ik toch dat het inlopen niet al te lang duren zal. Dat valt best mee, gelukkig, de kan is nu echt leeg. Esther zegt me dat ik mijn kringspier nu goed gesloten moet houden, ze gaat de slang uit mijn aars trekken. Die handeling stelt niets voor, voel ik ook niet erg, maar, de spanning op mijn aarsgat is ineens wél heel groot. Ik kan mijn kringspier maar met moeite gesloten houden. 'Daar is het toilet' geeft Esther aan. Ik haal het, nét. Kans om de bril te laten zakken heb ik niet, ik laat me snel zakken, voel het koude porcelein, maar dan golft het mengsel van water vermengd met urine al mijn gat uit. Heftige stromen vocht zijn het die ik nu uit me voel lopen, terwijl ik soms even mee pers, en een al even heftig geluid van dat in de pot klaterende vocht.
Ik kreun, het gevoel van nu mogen leeglopen is zó lekker. En oh, wat is het veel, de enen na de andere golf gulpt uit me, en als ik mijn buik wat aanspan komt er wéér een golf, en nóg een.
Dan, als ik voel dat de heftige golven mijn darmen hebben verlaten, gaat de deur open -die had ik vergeten af te sluiten- en geeft Esther me een warme natte doek aan waarmee ik me mag afdrogen. Nog een paar golfjes, nu kleiner, volgen, dan ben ik toch wel leeg. Ik kan het toilet verlaten nu. Esther staat op me te wachten, vertelt me dat ik weer op de gynstoel mag gaan liggen, tijd voor de laatste beproeving van vandaag. En ja, deze laatste test is toch wel een heftige.

Rectaal ingespoten met zoutoplossing

Ik heb wel eens eerder een injectie gehad, zelfs ook in mijn bil, waarvoor ik met mijn broek omlaag, mijn balzak zichtbaar, moest liggen op mijn buik. maar, dit keer is het anders, ik moet mijn zak en mijn stam aanbieden aan Esther. Zij zal me nu een zoutoplossing, fysiologisch zout, vergelijkbaar met mijn eigen lichaamsvocht inspuiten, ook wel saline genoemd. Nee, niet in mijn bovenarm of in mijn bil, maar in mijn zak.
Aah, wil ik dit echt, een naald mijn zak in en daar me volspuiten, met een dikke volle zak straks als gevolg?
Ze zal, vertelt ze me, omdat dit mijn eerste keer saline inspuiten gaat worden, niet heel veel injecteren. Want ja, daarom gaat het dus, echt, een injectie, een naald die mijn zak in prikt. Behoorlijk eng, zo'n vlijmscherpe naald, de tere gerimpelde huid van mijn zak doorborend. Ze zal zo toch niet mijn bal aanprikken met die o zo scherpe naaldpunt.
Esther heeft intussen de spuiten klaargelegd.
Ja, spuiten, het zijn er maar liefst vier, elk 50 ml, echt geen kleintjes dus. Twee linkszijdig, twee rechtszijdig, ze zal er zo dadelijk mijn zak mee vullen. Even rolt ze mijn ballen in haar hand, een wat gevoelige handeling, ze trekt mijn ballen strak naar onderen, laat dan mijn zak los.Er ligt ook tape klaar, en dat is niet zomaar. Ze gaat nu zorgen dat mijn lul, niet in de weg kan zitten. ik mag nu een volle erectie hebben, ze wil niet het risico lopen dat mijn lul terwijl ze bezig is kan bewegen, misschien zelfs wel over mijn zak heen zal zwaaien. En dus, dus legt ze mijn lul eerst vast op mijn buik, met een stuk tape. Ze vertelt me dat de zoutoplossing waar ze zo mijn zak mee gaat vullen na een paar dagen geheel zal zijn opgenomen in mijn lichaam. En ze vraagt me of ik er klaar voor ben. Ja, dat ben ik, ik wil dit, voelen hoe een volle zware zak weegt, hoe het is om met een volle zak naakt te lopen, mijn balzak die omlaag trekt, zwaar als die is..

Injectienaald met 50-100 ml

Dan pakt ze een injectienaald met daaraan een volle spuit en prikt zonder verder ook maar enige aarzeling door de huid van mijn zak. Even, heel even, is dat gevoelig. Maar die pijn is eigenlijk al gelijk weg ook. Dan drukt ze langzaam de zuiger van de spuit in, de saline-oplossing moet nu mijn zak inspuiten. Als er circa 20 cc ingespoten zit voel ik het, en ik zie het ook, mijn zak neemt in omvang iets toe.
Ze drukt door, ik voel mijn zak voller worden aan de linkerkant.
Dan zit de eerste 50 ml erin. ze koppelt de spuit af, even komt er wat vocht, saline, omhoog, een paar drupjes slechts. En al direct heeft ze de volgende spuit aangekoppeld. Nu spuit ze die ook leeg in mijn zak, gelukkig niet te snel. Ik voel nu echt wel enige spanning op mijn zak. En ik zie het het ook, mijn zak staat aan de linkerkant echt wel boller. Er zit nu dan ook 100 ml in.
Als ze de naald uit mijn zak trekt komt er slechts een druppeltje saline naar buiten, het heel kleine prikwondje zit eigenlijk al gelijk weer dicht ook, er staat ook nog niet heel veel spanning op mijn zak. Esther heeft nu nog twee spuiten klaarliggen en ze pakt de eerste, die met de naald eraan.
Die drukt ze mijn zak in, rechtszijdig nu, en ik voel al rap hoe mijn zak volgespoten wordt. Ja, het aanprikken was weer ietsje gevoelig, heel even, maar het vullen van mijn zak, ik voel het wel, maar pijnlijk is het niet. Als ze dan ook de laatste spuit in me heeft leeg gedrukt heb ik toch echt wel een vollere zak en dat zíe ik ook.

Geil in de gynstoel

Ik mag van de gynstoel af nu, gaan staan, voel dan hoe mijn zak zwaarder hangt, volgespoten als die is. ja, er kan veel meer saline ingespoten worden, maar dit is voor nu heftig genoeg.
Intussen lekt mijn pik geilnat, er welt een constant stroompje voorgeil mijn plasopening uit, langs de katheter. Esther trekt de tape in een ruk los van mijn buik, wat even gemeen gevoelig is.
Met een spuitje trekt ze nu het balonnetje dat onderaan de katheter zit leeg. Het ballonnetje diep in mijn blaas is nu gekrompen, en ze trekt nu in een doorgaande beweging de katheter uit mijn pik. Geeft even een wat wee gevoel, dan voelt het vooral geil, heel geil aan, om zo te liggen met mijn voorgeil lekkende pik.
Esther vraagt me of ik nog wil klaarkomen, en jahaa, dat wil ik. Wat bén ik daar aan toe. Al na een paar rukken aan mijn pik golft mijn sperma naar buiten, mijn pikgat uit.
Waarop Estherzegt:
'het werkt allemaal prima bij je, het onderzoek voor vandaag is klaar, je mag je even schoonmaken en dan aankleden'.
Einde verhaal.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Reacties

  1. Jos
    18 september 2021 om 12:15

    Ja, een leuk verhaal
    ik heb daar ook ervaring mee bij mij hebben ze al vaker katheters en klisma.s gezet

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.