NIEUW verhaal Rokjesdag, the day after (deel 2)

10 x seks in mijn slaapzak

2 min. leestijd 5K+ weergaven 81 lezers vinden dit leuk 0 comments
Ik had in weken geen afspraakje gehad en had al bijna 6 maanden geen seks, maar mijn vrienden proberen me altijd te koppelen met een vriendin van hen. Ze zeiden dat ze wilden dat ik een paar dagen op de camping zou komen kamperen en wat plezier zou hebben, ach waarom ook niet. Ik had afgesproken dat ik op zaterdag na werk even langs zou komen.

Onderweg naar de camping

De rit naar de camping duurde ongeveer een uur en het was ongeveer 7 uur toen ik daar aankwam, net op tijd om mijn tent op te zetten en hun vriendin te ontmoeten. Ze was iets ouder dan ik, zo’n 7 jaar ouder, maar ik was niet van plan om die avond met haar naar bed te gaan, dus het kon me niet schelen. Ik werd helemaal aan haar gekoppeld, ik ontmoette haar kinderen en kreeg een paar drankjes gevoerd. Na een paar uur gingen de anderen naar hun tenten en ging ik naar de mijne. Ik bood deze vrouw het gezelschap van mijn tent aan voor de nacht en ze accepteerde.

10 keer geneukt op 1 avond

Toen ze eenmaal was neergestreken vroeg ze aan mij of ik het me erg zou vinden als ze naakt zou slapen. Ik gaf aan dat dit geen probleem was, dus ze trok haar kleren uit. Ik werd een beetje opgewonden en zij ook. We hebben uiteindelijk de wildste seks ooit gehad, minstens een 10 keer in die ene nacht. Wij probeerden elke manier en deden bijna alles wat we konden bedenken.
Ze kwam bijna elke 5 minuten klaar.
Ze was kwam zo hard en zo vaak dat mijn slaapzak doorweekt was in de ochtend. Toen ze de tent uitliep, had ze gewoon moeite met lopen. Ik kon gewoon niet stoppen met glimlachen. Het was de beste kampeerreis van mijn leven.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.