NIEUW verhaal Rokjesdag, the day after (deel 2)

Pleziertje in de zon van Barcelona

2 min. leestijd 4K+ weergaven 67 lezers vinden dit leuk 0 comments
Mijn vriend was op bezoek bij mij op de universiteit in Barcelona tijdens zijn voorjaarsvakantie. Ik kon mijn lessen niet overslaan, dus besloot hij met mij mee te gaan naar school. Om hem te belonen, trok ik een kort blauw zomerjurkje aan dat hij leuk vindt en liet ik mijn bh en slipje achterwege. Toen we weggingen gaf ik hem een snelle blik, zodat hij zou weten hoe weinig ik aanhad, maar ik liet hem niet aan me zitten. Dit maakte hem natuurlijk meteen hard! Het was dan niet makkelijk om zijn handen van me af te houden tijdens de les.

Zoeken naar een intiem plekje

De minuut dat de les voorbij was, begonnen we met het zoeken naar een plek waar we iets intiemer konden zijn. Uiteindelijk zijn we op een kleedje gaan zitten op een zonnig grasveldje bij de parkeerplaats. Er waren een aantal tennissers in de buurt, een paar bouwvakkers op ongeveer 35 meter afstand en studenten die van en naar hun auto's liepen, maar die zouden ons toch niet storen. Mijn vriendje kon nauwelijks meer wachten. Hij trok de bandjes van mijn jurk naar beneden en trok mijn grote, zachte borsten uit mijn jurkje. Hij knabbelde en plaagde mijn harde tepels met zijn tanden en tong tot ik het niet meer kon verdragen en duwde vervolgens zijn vingers in mijn natte kut. Maar dat was zeker niet alles wat hij in gedachten had. Hij keek mij aan met een ondeugende grijns op zijn gezicht en duwde me op mijn rug en trok mijn jurkje tot boven mijn taille.
Hij begeleidde mijn benen uit elkaar en begon langzaam mijn natte lippen te likken.
Zijn vingers verdwenen weer in mijn kutje, maar dit keer dieper dan hiervoor. Ik jammerde met genoegen en begon mijn eigen tepels te strelen terwijl zijn tong rond mijn klit kronkelde en zijn vingers diep van binnen van me kutje masseerde.

De warmte op mijn kutje

Ik kon de hitte van de zon op mijn kut voelen, kon de koele bries mijn tepels voelen plagen en ik kon diverse mensen horen (en die waren erg dicht bij). Wij werden totaal in het open. Het duurde niet lang voordat dit alles zich binnenin mij combineerde om een geestverruimend orgasme van plezier te creรซren. Tot op de dag van vandaag, zelfs als ik er alleen al over nadenk, maakt het me meteen zeiknat en kan ik het niet laten om met mijn vingers naar beneden te glijden en mijn harde en opgewonden clitoris te masseren.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.