NIEUW verhaal Beste sexdating sites van 2023

Vakantiepret met stiefzus

3 min. leestijd 583 weergaven 6 lezers vinden dit leuk 0 comments

Dus, zo'n 5-6 jaar geleden of zo, ging mijn familie op reis naar een meer. We huurden een huis voor ongeveer twee weken. Ik heb toevallig een stiefzus die ongeveer 3-4 maanden ouder is dan ik. Vreemd genoeg kennen we elkaar al sinds de 1e of 2e klas, maar onze ouders kwamen uiteindelijk bij elkaar rond de 5e of 6e klas. (Op het moment van het verhaal dat ik nu ga vertellen, zaten we aan het eind van de middelbare school.

Lange tijd konden we niet zo goed met elkaar opschieten, zij was een soort herrieschopper en ik was meer een kind van het brave type. Toen werden we ongeveer 18-19 jaar oud en de dynamiek van onze relatie veranderde. Toen zij zich "ontwikkelde", merkte ik dat ik anders naar haar begon te kijken, en zij begon zeker met mij te flirten en deed vaak haar best om met mij te pronken.

Een avond met mijn stiefzus

Terug naar het verhaal, dus op een avond, terwijl de ouders en vrienden wat dronken na het eten, zaten ik en mijn stiefzus in onze slaapkamer (we deelden een stapelbed). Ik was iets aan het kijken op T.V., toen zij speels begon te proberen de afstandsbediening uit mijn handen te wrikken om het kanaal te veranderen. Terwijl dit gebeurt, liggen we allebei onder de dekens in bed op het onderste bed. We hadden allebei een pyjama aan, zij droeg een lichtroze tank top met bijpassende booty shorts, zonder bh onder haar top. Ik zou liegen als ik zei dat ik dit niet wist voor dit alles plaatsvond.

ze was ongeveer 1,80 m, heel dun met waarschijnlijk een C-cup en een klein, maar parmantig kontje. Dus terwijl ze de afstandsbediening van me afpakt, ligt ze boven op me en binnen een paar minuten ben ik helemaal stijf.

Nu doe ik bijna alles wat ik kan om mijn kruis van haar weg te houden, ze was niet dom en ik had echt geen idee hoe ze zou reageren als ze zou merken dat ik stijf was. En dat terwijl ze nog steeds boven op me zit en probeert te worstelen.

Uiteindelijk gaf ik toe en liet haar mijn stijve tegen haar voelen.

Langzaam ging ons worstelen om de afstandsbediening over in hevig aaien, en lagen we eigenlijk alleen nog maar in bed tegen elkaar aan te schuren.

Ondragelijk geil

Ik werd ondraaglijk geil, ik was zo bang om echt iets te doen, omdat ik niet wist hoe ze zou reageren. Uit het niets kijkt ze me aan en zegt "Ik denk dat we allebei weten wat we willen doen .....".

Ik aarzelde een minuut en begon toen gewoon met haar te zoenen.

Dit ging nog een paar minuten zo door, en uiteindelijk begonnen we elkaar met onze handen klaar te komen. Ik kwam vrij snel klaar, en VEEL!

Na die nacht hebben we nog een paar van dit soort ontmoetingen gehad, maar na een tijdje zijn we ermee gestopt. Tot op de dag van vandaag is het raar om haar te zien op vakanties en zo, maar grotendeels doen we alsof het nooit gebeurd is.

Vond jij dit verhaal ook leuk?

Ja, goed verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.